IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678679680681682 922>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:16
Во ред ЧНМ.
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Професорот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Italy
Поени: 921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Професорот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:20
ЧНМ си дава многу на важност.
Намера да постигнеш нешто имаше ти не јас.
Вера
Морал
Родољубие
Одговорност
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:30
ЧНМ, немам никакви намери со тебе. Не си придавај на важност.Wink
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:32
opa e pa vaka clenot nad mene ...

treba da oslabi edno dobri 25 kila

posle

clenot nad mene e pretezok ne mozam da disam duri i koga vaka virtuelno e nad mene ...

heheheehehehehehehehe

Изменето од LEGENDA - 13.Јули.2007 во 12:34
www.hjspain.com
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:32
ЧНМ, а бе ај не туку сите се прајте важни..............WinkLOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Професорот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:33
ЧНМ од што не знае што да каже, почнува да ме цитира со испревртени зборови. (Ова се однесува на модераторката). 

Изменето од Професорот - 13.Јули.2007 во 12:34
Вера
Морал
Родољубие
Одговорност
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:44
ЧНМ, а бе ти нешто многу по модераторкатаLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:50
clenot nad mene e teska licnost a clenot nad nad mene ima perverzen ukus obozava sumo rvacki
www.hjspain.com
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:54
А Членот над мене ако не престане да навредува повторно ќе замине на продолжен викенд
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 12:58
clenke nad mene so sto te navreduvam jas ?

toa si e moe mislenje ne rekov ja deka si ruzna ko ashov rekov deka si teska licnost... ako toa te vredja ne igraj na temava
www.hjspain.com
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 13:07
ЧНМ, си играш со оганLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 13:19
clenot nad mene si zamislja deka e ogan u krevet ja mislam deka e TESKA tapa Wink

abe ne igraj ako ne sakas iskreno mislenje od clenovi
www.hjspain.com
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 13:21
CNM, nema da go kazam moeto mislenje za tebe bidejki nema da se simnam na tvoe nivoBig%20smileADIOS  

Изменето од la fille - 13.Јули.2007 во 13:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Професорот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 13:36
Originally posted by LEGENDA LEGENDA напиша:

clenot nad mene e teska licnost a clenot nad nad mene ima perverzen ukus obozava sumo rvacki

Стар комуњару т.е. Легендо, перверзен вкус имаш ти (затоа што од la fille си барал слики за да се самозадоволуваш), а не јас (кој лично и персонално не ја познавам, ниту сум ја видел на слика).  
Вера
Морал
Родољубие
Одговорност
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678679680681682 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.