![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 172> |
Автор | |
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I fly like paper, get high like planes If you catch me at the border I got visas in my name If you come around here, I make them all day I get one down in a second if you wait I fly like paper, get high like planes If you catch me at the border I got visas in my name If you come around here, I make them all day I get one down in a second if you wait Sometimes I feel sitting on trains Every stop I get to I'm clocking that game Everyone's a winner now we're making our fame Bona fide hustler, making my name Sometimes I feel sitting on trains Every stop I get to I'm clocking that game Everyone's a winner now we're making our fame Bona fide hustler, making my name All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money Pirate skulls and bones Sticks and stones and weed and bombs Running when we hit them Lethal poison through their system Pirate skulls and bones Sticks and stones and weed and bombs Running when we hit them Lethal poison through their system No one on the corner has swagger like us Hit me on my banner, prepaid wireless We pack and deliver like UPS trucks Already going to hell just pumping that gas No one on the corner has swagger like us Hit me on my banner, prepaid wireless We pack and deliver like UPS trucks Already going to hell just pumping that gas All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money M.I.A. Third world democracy Yeah, I got more records than the K.G.B. So, uh, no funny business Some, some, some I, some I murder Some, I some I let go Some, some, some I, some I murder Some, I some I let go All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money All I want to do is BANG BANG BANG BANG! And KA-CHING! And take your money M.I.A-Paper Planes |
|
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
McFly Lonely It's only been a day
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
I never had to say goodbye |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
'PO TEBE' |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:04 |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
mozda nas tuga zauvek vezala kazu mi da smo svi rodjeni jednaki jednaki pred Bogom i pod zvezdama cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom cilimu sanjam bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo zaboravljen sam ja zaboravljena ti negde u tisini nase ulice ponoc je kucnula ti si se prekrstila obrisala sve jednim potezom gumice cujem marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci nebo nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci sanjam sanjam da si tu k'o da letim na zlatanom cilimu sanjam bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo Изменето од anastea - 07.Март.2009 во 02:35 |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
морски ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Harmony Korine - Steven Wilson
Rain, come down, and fall forever Drain, the dirt, into the wasteland Pray, for sound, to quiet the howling Feel, no shame, too brave Feel, afraid, to wait forever Kneel, to fade, the day�s corrosion Crawl, depart, towards perdition Gray, the part, the bruise within you Feel, no shame, too brave Feel, afraid, to wait forever Forever Feel, no shame, too brave Feel, afraid, to wait forever |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
.Umoran, bolestan i mnogo ranjiv, nikakav, ocajan, pomalo sanjiv, napolju pticice pale bi nicice, kad bi me videle. Polomljen, porazen, pomalo mrtav, trese me groznica, glas mi je drhtav, Tramvaji prolaze, vode nadolaze, dok me neutope. Oci u oci sa svojom bedom ja pravdam sebe i mrzim sve redom, prica o ljubavi obicno ugnjavi, cutim i grize me cir. A napolju nista vise osim tople letnje kise, a napolju lisce susti, izgleda da mnogo pljusti. |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Bol, gospodski sjaj Gazila bih duboku reku Samo da nađem zvezdu neku Koja na tebe podseća Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! X2 |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:04 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ja najdov
Here are the lyrics: No uan ken to ke tu siw me No uan plis tu ju maj liwe Uen an ge za ju za watena Letch u mooo You uo nus tu naj mu lii naj Yo sora shoo Yes it shooooooooo-uo-uo000 Ken liiiii Tu li bu di bu daut you ... Ken liiiiii Tu li bu di bu daut youuuu Ken liiiiiii Ken li bet you mor |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
help mi
nikako da najdam LYRIC za KEN LI ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Daj mi svoju ruku sad
Neka ljubav veže nas Daj mi svoju ruku sad Kao jedan cvijet Daj mi svoju ruku sad Prava ljubav je uz nas Nek nas vodi u sretniji svijet Vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve Vjeruj u ljubav, ne živi bez nje Vjeruj u ljubav i sacuvaj nju Vjeruj u ljubav u dobru i zlu Daj mi svoju ruku sad Neka ljubav veže nas Daj mi svoju ruku sad Kao jedan cvijet Daj mi svoju ruku sad Prava ljubav je uz nas Ona moze promijeniti sve Vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve Vjeruj u ljubav, ne živi bez nje Vjeruj u ljubav i sačuvaj nju Vjeruj u ljubav u dobru i zlu |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |