![]() |
|
Пуст остров |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 165> |
Автор | |
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па има еден камен како остров јас скокам од него
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Јас мислев дека е овој....ама тој бил ...црнец ....
![]() сега го видов од другата страна....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
не белец бил ама имал алат како црнец
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
..од кај знаеш па и ти ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ама се зезнав ај сега што да ти одговорам
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
рај...
![]() ![]() Изменето од sanja-a - 17.Јуни.2010 во 14:22 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i so vi beshe muabetot
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Сакам.....
![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
lelel babce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Е не најдов превоз до таму...
само до тука ![]() ама има... ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сакам да ме пуштат на некој пуст остров и да имам нет и телевизор да си гледам светското првенство ,да си пием многу пиво и ич никој да не ме замара
ааа сакам и место каде да си готвам тоа што ми се јаде.Ќе ми е потребна и рерна
Како за почеток ќе си спремам пиле со бамбук(кинезка рецепта) и ќе пијам бело винце
ехххххххххх
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
matuf ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
![]() ![]() |
|
NISTO NE E TOLKU VAZNO KOLKU SO E VAZNO DEKA NISTO NE E VAZNO...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 165> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |