![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 280> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ме уби оваа тахикардија...аман веќе
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
само тоа му фалеше
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
site "slatkorechivi" gipotamanija ,...breee....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
ццц
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ова да не е ремек дело на мамамд од некоја обука
![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Мамамд не црта виѓе со рака
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
pa dali treba i tocno da gi podelime ulogite
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
од овие најмодерниве сега во паинт-от ли
![]() |
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Шо значи ВИЃЕ???
![]() |
|
![]() |
|
ќе да е веќе
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Не бе крадено, ама ми фати око ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SP jas si znam koj sum, ama tie dur se resat....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ние като женски оркестар имаме право на консумација...парламент е парламент
![]() |
|
|
![]() |
|
Nelson Pike ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 60 |
колку ли печали државата а колку поединци на сметка на народот?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |