|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 676677678679680 1869> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e sho da ne ne sum u pravo... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....zarem ti mozes bez mene.... |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ostaj Moira..nikoj nejke da priznae...ama dodeka ti ne se pojavi...ziva dusa nemase
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pu pu..zlatna na dada taa... |
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како немаше...Јас сум тука.
|
|||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro vecer
|
|||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....mila mrak ti padna....uste e den mila....i daj da te
|
|||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehehe da ostaj moira pred nekoj den uste vo 17 h kazav dobro vecer na edno mesto. I od mene silna
|
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....Ira sakas caj za osvezuvanje....? ...denovive e dosta aktuelen...
|
|||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze ubav caj granny ama i eden ubav sveps so mnogu mraz i limon
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...od ovoj caj vo momentov poubav, nema....poveli Ira ....
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ubav ubav cajov
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 676677678679680 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |