![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 675676677678679 1553> |
Автор | |
ПАПУЧАР ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СТВАРНО ПА ТИ...
КОГА ЈАС СУМ СЕ ЗАЕБАВАЛ ???
![]() |
|
ЕБА ГО...
|
|
![]() |
|
ПАПУЧАР ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 214 |
ај сега ќе се исклучам...
ЕДЕН ГООООООЛЕМ ПОЗДРАВ ЗА СИТЕ....
И СЕ РАЗБИРА
|
ЕБА ГО...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pozdrav i do tebe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
dobar den na site tie koi se off-lajn....!!!
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
aj i na tie koi se aktivni...!!!!
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Постојат 3 видови на секс: |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Влегува човек во кафана и се дере:
- Сите политичари се кретени! Станува еден од гостите и му враќа: - Ej, немој да вреѓаш! - Што, ти си политичар? - Не, јас сум кретен. |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Зошто џандар навечер под креветот чува една полна чаша со вода и една празна? - Можеби ќе биде жеден, а можеби нема. |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Дошол цајкан кај шефот и му вели: |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Tuuuuuuu trucker ama si se raspisuval
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Domakinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 368 |
ALOOOO
DOBRO UTROOO IMA LI NEKOJ ![]() ![]() ![]() AJDE I KAFETO E GOTOVO ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nenushka milaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() pa kaj si ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Domakinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 368 |
ana edvaj zivaaaa
kako ste mi vie Val, File, ti Djaki a drugite neka mi prostat ne gi poznavam ama na site vi prakam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 675676677678679 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |