![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 674675676677678 931> |
Автор | |
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dajte sladoled utre ke go jadam
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
aj utre ke ti dadam,da ne ti se stopi....
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
a za mene? cecke,kako si denes? vikni gi kokolo i nedopirliv
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
mene moe edna dupla votka...i tridupla ako treba vecerva......znaam deka nema da se pokrie nesto od ona sto me trevozi....ali barem za mig ke mi e podobro
![]() |
|
![]() |
|
aj sise ke donesam....smirnof,ok?
a posle na raat da mi kazes sto ti e
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
bratce, tuka sme za drushtvo. pri maka i volkot spie so jagneto
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
se sl*gam....sto te maci nedopirliv? ako sakas da ni kazes,se razbira |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() |
|
daj mene poracajte mi pesna.... ja konobarka sum vecerva,ama znam i da pejam....eeeeee...... |
|
![]() |
|
ljubovta.......e prokleta stvar.......taa e najcesta pricina za bolka.....ama na nea koga ke se dodade i plus nesto....se odi po gjavolite....fala drustvo,ova mi znaci....najmnogu fala za votkata....poubavo e koga se pie vo drustvo....eve sega ne um sam
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 674675676677678 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |