![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 671672673674675 832> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sdk.,
Mislev deka kje dojde,,ama ete ne...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sdk.....deka ke treba, izgleda, da si nabavam pogolemo,.........malo sombrerche!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk aj caooooooooooooooooooooo na site
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ADIOS....muchacha!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-а за мучачосите нема ли ЧАОС ?
![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
jok
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-даже е направил Брза правописна грешка во погорниот пост
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк-нонстоп се каните во овој форум на кафе ,а мене нема еден каде да ме покани на пиво.
![]() ![]() Изменето од емил - 16.Февруари.2010 во 17:51 |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк... ај у п**ку матер
![]() ![]() ![]() ![]() ќе си најдам 2грли карбуратор , знам дека нема потреба за саух на нив, па ако сака нека троши 15 на 100 ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
веќе не ги познавам...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ........ КВАЗИМОДО навистина си ја сработи работата ...................
|
|
![]() |
|
сдк-секое чудо за три денови
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Sdk go obozavam ovoj del od denot. Kade posle rabota i naporen trening, mozam kvalitetno da odvojam saat do dva za moi bliski prijatelcinja i da si pomuabetam so chaj od kamilica do mene.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
сдк-промени некакви се гледат на хоризонтот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 671672673674675 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |