![]() |
|
ОПШТИ МУАБЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 120> |
Автор | |
Merlinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mili maj e na odmor mislam i jas odvaj ja cekam da se vrati inaku za koja pesna i ja prati na mail? dali bidejki te gledam ustecvas da pronaaogas poesni mozes da mi ja pratis od tijana sve je isto samo nego nema i od karolina goreva najnovata mislam dokolku mozes ke ti bidam blagodarna ![]() ![]() |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
![]() |
|
oktopod ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 323 |
Koga se vraka Maja kazi me interesira ovaa devojka.
Na mail Maja ke vide ![]() |
|
osumkrak
|
|
![]() |
|
Merlinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
pa neznam tocno mislam od 22-24avgust pa ti samo so maja li ke kontaktiras pa i nie sakame da se druzime sio tebe? ke mi pratis li na mail za toa sto te prasav prethodno?????????????/ ![]() pozdrav |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
![]() |
|
oktopod ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 323 |
Maja me interesira.Sorry...
Nemam toa sto baras od muzika.Sorry... |
|
osumkrak
|
|
![]() |
|
okokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokok no maja e zafatena so amstel,sorry/ |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
![]() |
|
Kako znaes deka e zafatena so Amstel?Drugarka ti e?
|
|
osumkrak
|
|
![]() |
|
otako se prikluciv na forum se dopisuvame i i delam soveti kako da go go otkaci i zaboravi amstel, no nekako mi e na periodi cas bvika deka e gotova cas go brani mislam neznam kako moze no sepak toa e nejzin priblem jas se obiduvam da i gi otvoram ocite nisto drugo ![]() |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
![]() |
|
Ti prakam baknez.Uspej vo ova.Maja go ima ovoj mail kazi mi i ke se isklucam.Odam na rabota.
Pozdravi ja Maja od mene i neka mi pise ![]() |
|
osumkrak
|
|
![]() |
|
ako si go ispratil na majasrcka@yahoo.com sigurno i stignal ke ja prasam koga ke i pisam na mail ne sum sigurna dali ke pise dodeka e na odmor no ako mi pise odma ke ti kazam pozdrav i jas moram da se isklucam ubavo da si pomines na rabota ![]() |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
![]() |
|
ne znam sto im e filmot na obiee novive clenovi sto se uklucuvaat ne znam zasto se logiraat ako ne prakaat poraki
![]() daj pisuvaj te kolku porazlicni mislenja tolku podobro ucime sekoj po nesto novo od iskustvoto na drugite aj sega cao bidejki ostasnav sama se gledam ili posle ili utre bye ![]() |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
![]() |
|
mitko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 739 |
jas bev na odmor vo ohrid toest ne na odmor otidov na dva vikenda po so nemam vreme rabotata ne mi go dozvoluva toa.....
|
|
![]() |
|
Maja srcka te nema
![]() ![]() |
|
osumkrak
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mikush tuka li si?
kako vcerasna svirka dobri li bevme? ![]() vlegov da vidam sto majkata baras ovde na sajtot ![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
si si stavil imeto na DART ?
jas bev dobar no ti si bil za nikade nemoj da pies mnogu koga svirime ako imas nesto javi mi na domasen aj namini na rabota |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 120> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |