|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 105> |
Автор | ||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e onoa sto se narekuva kreativnost ili ushte podobro lucidnost vo koristenjeto na kreativnosta.
Na strana od kvaliteot na sekoja slika posebno, onoa sto jas go pozdravuvam e lucidnosta vo upotrebata na site tie fotografii i davanjeto na edna bezvremenska vrednost vo koja mozhe da se najde sekoj chovek na ovaa planeta! |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi citam i moite komentari na dve od ovie fotografii . |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
wilena
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova ne e vtor pogled, ami oboen pogled... hope you don't mind about that...:)
|
||
wilena
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
''Nebo'' od Stefan Karanfilov
Korekcii: Ispravuvanje na horizontot, shadows/highlights 27/1, levels minimalno kolku da se dobie kontrast, malku ''dodge'' za zgradite dolu, unsharp mask - amont 15, radius 95. Selective colours: namaluvanje na zoltata za 10% i zgolemuvanje na crvenata za 10%. Za kraj pominata niz NeatImage, da se iscisti sumot. Toa bi bilo toa, otprilika. Изменето од stariot - 10.Декември.2007 во 19:09 |
||
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znachi ti si Milena...... Svrtuvanje na M naopaku i stana Wilena! Ovaa opcija vo boja mi se dopagja poveke. Vi go ti nasheto Milenche... Изменето од Zoran K - 10.Декември.2007 во 19:38 |
||
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
orginal: vtor pogled: Што мислите? Изменето од janevskiR - 10.Декември.2007 во 21:44 |
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
janevskiR super e ... brisenje na dolniot del i kontrsas taka?
i jas vo momentov, ekpirementiram! rabotam so Pictur It 10, se mislam da smenam, no ne znam na sto. I sepak treba vreme nov program dodeka se zapoznaet... |
||
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, кропирав повришина под дрвото и површина од самото стебло.... како што забележуваш дрвото е покусо ...ама тоа беше единствен начин да ги отстранам површините кои беа вишок според мене
|
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZIVELI |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
original
mal edit |
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro si ja izostril, trevata si ja isushil i si dodal CA na planinite kako sto nemam videno do sega...
P.S. Izvini, ama mi trgna denes na smeenje... |
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova e rabota od 15 minuti =) epten me mrzese da ja cistam magentata od planinite...
|
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |