IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 105>
Автор
Порака
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 22:31
Ova e onoa sto se narekuva kreativnost ili ushte podobro lucidnost vo koristenjeto na kreativnosta.

Na strana od kvaliteot na sekoja slika posebno, onoa sto jas go pozdravuvam e lucidnosta vo upotrebata na site tie fotografii i davanjeto na edna bezvremenska vrednost vo koja mozhe da se najde sekoj chovek na ovaa planeta!
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 22:47
Originally posted by Bob Rock Bob Rock напиша:

Originally posted by Zoran K Zoran K напиша:

Angel, ova e super SUPER!

Odednash celava ideja dobiva neverojatna perspektiva koja veke ne e samo vremenska, tuku vaka stanuva i generaciska!!!

Izvonredno!

Ne se sekjavam deka nekogash imam videno neshto vakvo.

Genijalno!

xa xa ...ne znam dali da se smeam ili da placam голема%20насмевка
Zoki, eve gi komentarite od
http://www.foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=7109
 (nikon f2 treba da stoi kaj sto sum pisal nikon f1)
i
http://www.foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=7504

Pozdrav Zoran ,me raduva sto ti se dopadna idejata na Angel среќа

Gi citam i moite komentari na dve od ovie fotografii голема%20насмевка.
смеење
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
wilena Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wilena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 19:26
ova ne e vtor pogled, ami oboen pogled... hope you don't mind about that...:)

Кон врв
wilena Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wilena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 19:32

Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 20:48
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:07
''Nebo'' od Stefan Karanfilov

Korekcii: Ispravuvanje na horizontot, shadows/highlights 27/1, levels minimalno kolku da se dobie kontrast, malku ''dodge'' za zgradite dolu, unsharp mask - amont 15, radius 95. Selective colours: namaluvanje na zoltata za 10% i zgolemuvanje na crvenata za 10%. Za kraj pominata niz NeatImage, da se iscisti sumot. Toa bi bilo toa, otprilika.

Изменето од stariot - 10.Декември.2007 во 19:09
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:36
Originally posted by wilena wilena напиша:

Znachi ti si Milena...... Svrtuvanje na M naopaku i stana Wilena!

Ovaa opcija vo boja mi se dopagja poveke.

Vi go ti nasheto Milenche...

Изменето од Zoran K - 10.Декември.2007 во 19:38
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 21:33

orginal:

vtor pogled:

Што мислите?

Изменето од janevskiR - 10.Декември.2007 во 21:44
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 21:46
janevskiR super e ... brisenje na dolniot del i kontrsas taka?

i jas vo momentov, ekpirementiram! rabotam so Pictur It 10, se mislam da smenam, no ne znam na sto. I sepak treba vreme nov program dodeka se zapoznaet...
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 22:07
да, кропирав повришина под дрвото и површина од самото стебло.... како што забележуваш дрвото е покусо голема%20насмевка ...ама тоа беше единствен начин да ги отстранам површините кои беа вишок според мене
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 22:13
Originally posted by hypertech hypertech напиша:

ok, go brisam postot

ZIVELIголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање 
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:01
original

mal edit
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:26
Dobro si ja izostril, trevata si ja isushil i si dodal CA na planinite kako sto nemam videno do sega...

P.S. Izvini, ama mi trgna denes na smeenje...
Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 00:32
ova e rabota od 15 minuti =) epten me mrzese da ja cistam magentata od planinite...
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.