|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 708> |
Автор | |||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК ... за старт од позади се дава жолт картон а понекад може да е и директ црвен
|
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк - вежбајте јазици на ЛП
тука пишувајте македонски |
|||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк-приватно се вежба јазикот поинаку...
|
|||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК....Ќе мора и јазик да те учам.... |
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sdk..maz moze da bide ili delikates ili brza hrana
treto nema |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк-орално друже нинџа, орално...или усно ако сакаш предавај...
|
|||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК.....ми лежат комшискиве јазици...
|
|||||
|
|||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da
|
|||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ima mazi sto se mazi, nekoi se mamini mazi, a nekoi samo sakaat da se mazat, a gi ima sto mozat da posluzat za naMAZ i mozat da se mackaat na leb ili da se mackaat so leb ( з или ж , ц или ч , прашање е сега ) |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
to bear or not to bear
zimata zavrsi.... vreme za budenje |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
dobrila
Нов член Регистриран: 10.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sdk.. ne mozam da ubacam avatar
|
|||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК лелееее тука останав
кога ме нема со денови или недели ама кога ме има се заборавам (треба еден саат да си купам)
|
|||||
|
|||||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК....Мора да ја научам вака....
|
|||||
|
|||||
dobrila
Нов член Регистриран: 10.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sdk.. deka ne e u redu sto niste tolerantni prema meni.. sakam da naucam makedonski ali ne mozam tako brzo
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |