![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 280> |
Автор | |
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od mnogu mislenje glava boli... go mavnav veke
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() само ![]() ![]() ти е гајле ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
момата ги разбира работиве
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
ke zavrni li
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
zolta ili bela rakija
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
епа сум слушнал од вас Македонците ,кога ставите на жолтата ракија мраз она станува како Шкотско виски.Квалитет
Затоа жолта
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Мај стаса на врата ние сонце не видовме
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ќе треба да намалам малку
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
од прееска ми се врти:
Како се вика точак на`блгарски? -Меѓуножно дупотресакање. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Колело
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
морам да оставам се за во петок...а ако не завршам
![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Колку ми е посрекен животот ради овие зезанции...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ќе морам да го земам омар за на колквиум физиологија во петок
![]() |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Иди мај...
ќе има добро отрескување и после повраќање во слободен стил или со прсти в уста ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |