![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 77> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не ма па ти
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Последната порака ми е од другарката и гласи: (на кумановски дијалект, ај ќе разберете
![]() Еј, куде се изгуби ти? Научи ли историју? Пиши одма! kisko mWa |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
na site sto nema da mi ja cestitaat Novata godina im posakuvam da im izgori elkata,Dedo Mraz da im se posere na odzkot,isto taka gi izvestuvam SAKANITE prijateli koi mi pratija cestitka za 2008 god.deka zelbite ne mi se ispolnija i gi molam istite za 2009 god.mesto cestitka da mi uplatat kes na zirosmetka za koja ke bidat blagovremeno izvesteni....SREKJNI PRAZNICI!!!
shtotuku ja dobiv... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
за утре договорено е
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...најдобра до сега:
...ти посакувам сибирско здравје, француска љубов, еврејско богатство и циганска безгрижност... ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
...........vo novata godina ti posakuvam evrejsko bogatstvo,sibirsko zdravje,francuska ljubov,angliska serioznost,ciganska bezgriznost,amerikanski kasmet i turski seks!................
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Среќна нова година!
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
еј ќе излеземе ли? ама така низ градо...ќе се облечаме у тренеркички...кежуал ама ептеееен кежуал...и патикички..шејна ке станаме со патики ама ај...ај чекам те...ама без марија ок ли, оти треба да ти кажам нешто у врска со неа...ај пиши на тај број, оти другио ми е исклучан! (струмички иначе)
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
OD kosmofon: Imate 3 propusteni povici od brojot *** *** ***
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Zaboravjlena bajka....
Evo najkrace i najlepse bajke koju sama ikada cula:Nekada davno zivjela je jedna devojcica koja je svog mladica pitala hoce li je ozeniti? Mladic odgovori NE.. Od tog dana devojcica do kraja zivota-nikome nije prala,kuvala,peglala,zabavjala se radila i trosila svoj novac na sta je htela KRAJ Problen je da nama curama kad smo bile male tu bajku nam nisu ispricali nego sum nas sjebali s onim IDIOTOM na belom konju ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
znaev deka ke popustis i pak ke izlezes.
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
od TMMWeb
Bezbednosen Kod=718399201
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bidi dobar MATEMATICAR vo NOVATA 2009 GOD. odzemija tagata,podeli ja srekjata i pomnozi ja ljubovta.OD 070 2.....
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Априли-ли-ли ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |