![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 667668669670671 680> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() се прашувам... зошто сите понови тоа го прашуваат ?? ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се прашувам до каде може да оди човековата мизерија?
|
|
![]() |
|
ТХЦ Манге ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
се прашвам зш не легвам да спијаМ???
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koi idioti objavuvat , nevideni idioti i frustrirani , gnasi
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
SHTO IM E NA LUGEVO ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Се прашувам..... до кога оваа диктатура.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Се прашувам ке оди ли се по план????
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
и јас истото... ми седат по два - три саата во кафичон ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Се прашувам зошто некои луѓе нарачуваат espresso и седат по два саати? ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Kade e drajverot ?
- Od kaj znam. baraj tamu. - Pa ima milion. - Pa koga "vie" mi gi premestuvate cedinjata i nisto ne moze da se najde. - Ti da ne znaes kade e drajverot ? - Od kaj da znam, koga ste " vie" neuredni i gi rasfrlate kaj stignete. Jas ne mozam da se pronajdam vo "vie", a ni tie, e pa koj ? |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Do koga ke e ....vaka???
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Sega,..pred nekolku sekundi ..i jas se zaprashav isto...
No ne e samo la fille ..... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се прашувам... кај е la fille... да подзабрише малку?..
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... se prashuvam shto da veceram...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 667668669670671 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |