|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 667668669670671 1364> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мацо...тебе и за пофалби по комшии те бива,а?
Ако ми затреба фалба негде на друго место да те барам ли да се завземеш за мене? |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој бре Мацо...тамам се подсобравме!!! Ај подразмисли пак? |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....lele pa zar ne znaese........ne da me biva za pofalbi....sekoj den koga se sobirame so komsivkite so pletivata gi falam domakinkite.....
slobodno moze da raçunas na mene ako ti zatreba falba
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За муабетов добиваш пак кафе... со локумче сакаш или ...? |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе тоа најмногу мразам,ми го расипува вкусот на женското тело |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... е тебе не сум те проверила... фино што кажа-да не барам онаму... Туку ќе припалиш една ??? |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а мор како да ме провериш што е сега ова проверување?
Палам бе,палам.не сум жив ако не запалам.Ко оџак сум од термоцентрала. |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Земај а и кафе ти спремив, само ми снема локум веќе |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала Биба на кафето,локум мило не сакам со кафе,исто ко да не су го испил кафето после ми иде.
|
||
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ти ставам друго, не е проблем никаков |
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe vo faza na ostavanje sum
ama aj ke zapalam edna uste ovoj pat |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти што тутун пушиш Биба?
Јас Босс еве едно две години и не сум ги сменил. |
||
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас овие...незнам колку време веќе
Кинг, повели ти штом Фиксиќ не сака да менува |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Валтер волф а?
Не сум ги пробал. Што цена се? |
||
||
Внеси реплика | страница <1 667668669670671 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |