|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 664665666667668 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушајте сега вие двајца
јас отидов да спијам немој да сте изеле се,па да ме караат утре Анастеа давај мојата метла ваму лека ви ноќ |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра ноќ
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е штом е само малце
...едно чоколадце пред спиење, шо убо ќе ти дојде |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауу никако пред спиење се ќе се наталожи на тебе
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе остај ти таму шо пишува по темите за целулит...
Јас сум жив доказ дека не е точно ништо! |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се темите за целулит,во последно време се расправам со овие работи .
Доказ си или то смајлито со растечки нос важи ? |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Важи... ама маааааааааалку, ептен малку
Ај лека ноќ |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde dobra nok
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CESTITKI I OD MENE ... BRAVO ANDJELINA ... MNOGU USPESI !!! DRAGO MI E STO REZONANCA PROIZVEDUVA MODERATORI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
благодарам Марко
тоа значи дека сме учеле од најдобриот ги знаеме сите видови матрични гушкања предизвикување на позитивни вибрации и уште колку не лекции добиени бесплатно и повторувани секојдневно |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se priklucuvam kon ova shto go kaza Angjelina... mnogu pati koga nekoj kje me "izvadeshe od koza" kje se vklucev tuka...i den denes go pravam toa...gi listam stranicite nanazad i kje se napolnam so pozitivna energija...pa se vrakjam "kaj problemot" pa mesto so nervoza sekogash odgovaram so vistinskite zborovi.
|
|
magnolija_mk
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e vo red toa so rezonancijata..... samo ima malku "praktichni" problemi . Kako da naucham da ja "kontroliram" energijata??????
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee za toa nash Marko ima mnogu kazano... ako ne te mrzi da citash od pocetok
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLAGODARAM DEVOJCHE ... DRAGO MI E STO SE SLUCUVAAT UBAVI RABOTI ... PRED NEKOJ DEN ... GLEDAV EMISIJA ... ZA PATUVANJE VO VREMETO ... 1. VO IDNINATA 2. VO MINATOTO ZA DA SE PATUVA VO MINATOTO ... MNOGU E LESNO ... AKO SME NA DALECINA 2300 SVETLOSNI GODINI ... KE GLEDAME STO PRAVESE ALEKSANDAR MAKEDONSKI ... I AKO IDIME KON ZEMJATA ... KE VIDIME SE KAKO NA DLANKA ... AMA KAKO TOA DA GO NAPRAVIME ... DA "SKOKNIME" DO TAMO ... AKO ODIME "NORMALNO" ... KE STIGNEME KOJ ZNAE KOGA ... AMA MOZE DA SE "TUNELIRA" ... AKO ZAMISLIME DVE VISOKI ZGRADI ... I NA GORNIOT DEL ZGRADITE DA SE POVRZANI SO MOST ... TOGAS ... VO NORMALNIOT SVET ... AKO SLEGUVAME DOLU ... PA DA SE KACIME GORE .... KE IZGUBIME VREME ... AMA AKO POMINIME PREKU MOSTOT ... KE "RIPNEME" VO IDNINATA !!! OVAA PRIKAZNA JA KAZUVAM ZATOA STO ... POVEKE MOI POZNATI OD REZONANCA ... "RIPNAA" VO IDNINATA !!! MNOGU USPESI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 664665666667668 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |