IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 663664665666667 2116>
Автор
Порака
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:16
ej shto napravivte so virshliteголема%20насмевкаsite gi izedovteплазењеголема%20насмевка
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
miki_lutrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Поени: 1106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki_lutrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:17
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

ej shto napravivte so virshliteголема%20насмевкаsite gi izedovteплазењеголема%20насмевка
edna bese,nikoj ne sakase,pa sama si ja izedov
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:19
изненадувањеsamo so edna rshum napraviизненадување..zamosli da imase po edna za site....opst haos ke nastanese...fiksi sto vikaтрепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:22
абе што да вика фикси?
оти сега се задирате?
и после пак ја виновен.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:24
ne vika nisto fiksi...samo se potpisuvaголема%20насмевкаi ne si vinoven ti...cigarite ogin da gi izgori..na raat ne te ostavijaтрепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:24
dobro fiks ne se luti jas samo prashav da znam dali ima i za meneголема%20насмевкаплазење
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:24

еве го феникс како станува од пепелта

Изменето од fiks - 27.Ноември.2008 во 12:25
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:26
ogledalce.pgledalce...голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:27
Originally posted by granny granny напиша:

ne vika nisto fiksi...samo se potpisuvaголема%20насмевкаi ne si vinoven ti...cigarite ogin da gi izgori..na raat ne te ostavijaтрепкање

ќе ги оставам ја грани,за инает мамичето нивно
неколку жолти ракии.

Кон врв
miki_lutrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Поени: 1106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki_lutrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:30
    vrati go nazad fiks,vo pepelta
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:31
pamewtno...ostaj gi dur mozes..ako navleces po dolgo,ne ke mozes..(ziv primer sumтага)голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:32
it's probably me
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:32
Originally posted by miki_lutrija miki_lutrija напиша:

голема%20насмевкаsi igra veliki i maliнамигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 12:32
Originally posted by miki_lutrija miki_lutrija напиша:

а мор зш?
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 663664665666667 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.