![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 661662663664665 1093> |
Автор | ||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zosto nema beli jajca?
![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
белите одма пукаат..ја го имав тој проблем а и на работа истото го рекоа
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Na belite ne faka bojata ubavo?
![]() Mila greska si nesto! ![]() Tabula rasa!Prima boja kako sunger! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
eve mene toa mi se desi...a i sekoja godina isto se zeznuvame so majka mi okolu toa koj poubo primaa... a kaj mene vo prehranbeno odelenie na rabota isto mi rekoa...potvrda luspa imale
|
||
|
||
![]() |
||
|
Moze mila,
ne sum kompetentna kako lugeto od prehrambeno, ama sepak ke zemam beli! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
абе узбуна дигнавте,.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ништо не е страшно,..... мала мачнина,.... ![]() |
||
![]() |
||
|
да заврши Баерн па ке му ја легнам ама прво син и да го легнам..рече откако ке им заврши утакмицата..таман.
|
||
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
da otidam i da si legnam
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
патетично,... незамисливо,.... глупо, тупо и забегано,..... тапа
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
dali ke mi se 'krene' testoto
|
||
![]() |
||
|
да одморам сега или да правам торта...ма неее...денес не се готви...јок, утре ке правам
|
||
|
||
![]() |
||
|
Koja suknja da ja nosam vecer?
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 661662663664665 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |