IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 660661662663664 931>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:17
a ti ema kazi ni nesto za tipot....spanec e?...kako izglea,kolku vreme idete....ako sakas da zboris za toa,normalnoSmile
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:18
mene mi se svigjaat nekoi, abe ic ne mi egajle dali se slabi, muskulesti, ili elegantno popolneti! UBAVA NASMEVKA mi e najvazno, i ubavi sini oci! I mnogu sakam nekoi so ubo se odnesvet so site, i so zenski, i so drugari!
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:20
ohooo.........ima takov?!
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:20
mojot e takov, ama ne go davam zenska, ne go davam
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:21
Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

aaaaaa, zlobna si, a? Evil%20Smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:22

devojki.....bez karanje.....TongueWink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:23
ne, ne, nie ne se karame... samo jas sakam da kazam deka mnogu i ljubmoram na emmce! Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:24
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

a ti ema kazi ni nesto za tipot....spanec e?...kako izglea,kolku vreme idete....ako sakas da zboris za toa,normalnoSmile

tipov e amerikanec, najdobri drugari bevme od 10 god, ubav, plav, so ubava nasmevka, malku muskulest, mnooogu ubav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:24
daj da uzivame u vecerta....!!!!!
ja ke vi nosam alkohol,vie nogajte nekoj da ni igra....i se ke bide okWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:25

tipov e amerikanec, najdobri drugari bevme od 10 god, ubav, plav, so ubava nasmevka, malku muskulest, mnooogu ubav
bravo,bravo....a jas uste ja poddrzuvam teorijata deka ima drugarstvo megu masko i zensko....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:25
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

ne sum zlobna, ama i toj nema da me dae na nekoj drugar
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:25

Cry wuaaaaaaaaaaaaaaaa, zs mene nekoj takov da ne mi ponudit, ili da me sakat?! CryCry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:26

plavus za 10 milioncina $ bi go dala
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:26

ne sum zlobna, ama i toj nema da me dae na nekoj drugar
epa milo mi e za vas dvajca... vencavka koga? da me viknis! Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 660661662663664 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.