|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 200> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se zae**** so kutrite lugje!
Изменето од Анастеа - 16.Октомври.2010 во 14:00 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дека навистина ќе се покажат резултатите на следните парламентарни избори еве што (ни) вели и овој некојапат популарен и сега поранешен министер Стевче... викан и БЕЛА МЕЧКА..или беше чинам ВЛАЈКО-САН???
И јас им порачувам на овие „тазе испилени“ летачи- бомбардери. Може да плукаат колку сакаат. Отровните стрели на ВМРО-ДПМНЕ не стигаат до мене. За нив јас летам над 6.000 метри височина. Тоа за нив е предалеку. Но, на „Летот над кукавичиното гнездо“ му се гледа крајот. Или самите ќе слетаат, или ние ќе ги собориме. Најдоцна за 18 месеци!
пс
ВИСОКОлетачов...ни/ви е донесен/доведен... од с.ПОДРЖИКоњ
Изменето од novace - 17.Октомври.2010 во 14:26 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од кога е Стевче Јакимовски член на оваа влада?
Абе друже како тоа стално да ги утињаш темиве и што имаат неговите лични прекари врска со оваа влада или со било што друго што тој човек прави? Изменето од Генерал Митре - 17.Октомври.2010 во 09:16 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересно..............
тема: ШТО ПРАВИ ОВАА ВЛАДА? Па ако навистина не знаете послушајте; http://www.youtube.com/watch?v=yedAmqBn0Ls |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se gleda shto pravi a ne...da ja slushash! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sepak podobro e i da ja slushnesh a ne samo da ja gledash. Ni se smachi samo da ja gledame. Dodeka taa si raboti toa shhto si saka narodot se veli: http://www.youtube.com/watch?v=fJdY6YDbOi4&feature=related |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovaa vlada raboti za razlika od site poranesni vladi. E sega, toa ne im se dopagja na clenovite i simpatizerite na SDSM bidejki ne mozat da se vratat na vlast i da ja koristat vlasta za svoi licni potrebi. |
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno sdsm si gi tera potrebite interesite a branko nejkam ni da go spomnam posto mojata familija ima maka trgano cisto samo radi nego zato odisi brane pod penzija
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e samo zaradi nego stigma. Kazi mi barem EDEN asalen covek od SDSM . Edno ime samo ... |
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci vo bitola jas poznavam ljuge sto se komercijalni direktori zosto se od sdsm a sredno dva pati imat kepnato ziva realnost ama sto e fintata kaj takvite niv mu e bitno da mu dat vozilo i telefon i da vrtat niz gradot za da bidat videni smesno kolku e to i alal da mue po cel den na kafinja si brkat nivni interesi a firmata si gi plaka normalno toa e od partija arno mu prat ko se glupi firmite.
|
||
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve: Buckovski, Zaev, Sekerinska, Crvenkovski....koj uste ? Ovie li ke ja opravat drzavata? Ma ajde Ovaa vlada raboti dobro iako opozicijata e spremna na sekakvi metodi posebno preku plateni mediumi i propagandi da ja srusi a toa se' samo od bolnata zelba za vlast i mokj. Изменето од KINGDAVID - 22.Октомври.2010 во 03:03 |
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sve e interes brate vervaj koj zaev familijarno se povrzani site vo biznis i odvaj cekat da dojdi sdsm da mozat porealno da perat pari mislam toa e ocigledno
|
||
|
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas samo ova nemozam da go svatam kako vlasta se reklamira na a1 televizija a tie ja brukat mislam ne mi e jasno znaci velija e moken zato site se plasat,a koke dojdi sdsm mozi po 10godini velija ke napraj milijardi od reklami ne milioni
|
||
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e stigma. Gledam deka si realen covek . Jas mislam deka Makedonija nemala dosega podobra vlada od ovaa i podobar premier od Nikola Gruevski. Sekogas moze i podobro, no vo ovaa svetska kriza koga propagjaat ekonomiite vo mnogu pomokni drzavi od Makedonija, dobro e sto imame premier koja negovata specijalnost e tokmu ekonomijata. |
||
Внеси реплика | страница <1 6465666768 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |