![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 217> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikita imal obicaj da kaze ... uste na pocetok na govorot ... - nie vo Russia ... bombite gi pravime kako kolbasi ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@lina@ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
ova tema ushte dva mileniumi ke postoje
|
|
Nina 4-oddelenie solidna u4eni4ka!Srekna i samo srekna! . ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
prikluci se lina ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
VLADIMIR ILJIC LENIN
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ISAK Njuton (1642-1727) Bil mnogu pobozen covek ... i smetal deka Bog ne e sveto trojstvo ... i taa tajna ja cuval 50 godini ... da ne bidi proglasen za eretik ... na kraj koga umiral ... nesakal da ima svestenik ... Inaku odlicen matematicar ... interesna rabota e ... bidejki gravitacijata opadja so rastojanieto na kvadrat .... telata vrtat po elipticna traektorija ... a bidejki elipsata e vo edniot fokus od elipsata ... vo toj fokus e sonceto ... !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Diana ja zaseni toj Kamila ... Charls i rekol: - debelka si ... i taa dobi anoreksija ... nemozeja da izdrzat nekoj da e poubav od kralskoto semejstvo ... Mr. Been ... vo eden skech vo berbernica ... ja zede slikata od princot Charls ... gore Charls so golemite ushi ... dolu Mr. Been ... idealna kombinacija ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
POSLOVICI
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:13 |
|
|
|
![]() |
|
Error system .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ENTER
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:13 |
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
aj poshuvajte si jas ve ostavam a sakate li neshto ninivski da slushnete |
|
![]() |
|
ajde nina1... moze ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lazar Barakov - glumec ... poznat po narodnite prikazni so Senka i Djordji Kolozov ... kade vo prikaznata za "ikonomistite" ... poznat kako kaskatija ... kako stedliv i domakin .... koj ? Lazar Barakov od Mokrino ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Unidentified Flying Object
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:14 |
|
|
|
![]() |
|
UFO = NLO NLO - Neidentifikuvan letecki objekt ... a moze i lezecki objekt ... otkako gi pokazaa avionite so stelt tehnologija ... koj znae momentalno kakva tajna ima ... vo svetot ... inaku si ja otkrivame toplata voda sekoj den ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |