![]() |
|
Дали можеш...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 139> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
можам
![]() а да седиш со слушалки без да слушаш музика и да ја клатиш главата како мачево мое на аватарчето? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
eeee,.....cesto taka i pravam.
![]() ne ti dosadi da se klatish? ![]() ili toa vekje ti stana normalno....i bez slushalkite?
![]() |
|
SIKTER be!!
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
не
дм секое утро рано да станеш и да пешачиш / трчаш ?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Тешко тоа
![]() ДМ,на дождлив ден да останеш дома (цел ден)?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
да
дм со сандали на дожд?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ќе ми се смеат,инаку би можела
![]() ДМ,да изедеш два тањира шпагети?
|
|
|
|
![]() |
|
ни еден , ни пола
![]() дм цел ден само на благо?
|
|
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ne mozam
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Немам поим,не сум пробала
Дали можеш да смениш аватар? |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,,NNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,,,,,,,
![]() ,,,,dali mozhesh so kompirchinja na chorapite,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Нема шанса
![]() ДМ, да не се шишаш и бричеш подолг период?
|
|
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Уфф,12 тешко
![]() На малку пониски ,се движам без мака како да сум родена на штикли ДМ,да заборавиш роденден на близок пријател/пријателка?
|
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
не би требало, ама ми се случило
![]() дали можеш да си секогаш смирена ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 139> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |