![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 84> |
Автор | ||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
не ми иде во глава што се му направиле на Шиповиќ и што се го уцениле за човекот онака да се понаша...
![]() само треба да се свесни дека некој ден и на нив може ќе му се случува истото...со истата дрскост, ароганција и перверзност.....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ај еве и да го уцениле... со што мислиш дека го уцениле... дека ке попие шамарчина...? дека нема да му даваат веќе да купува Скопско...? дека ако игра фудбал на мали голчиња, ќе изгуби со гол меѓу нозе...? ![]() а ја знам онаа приказната за Исус кога рекол... тој што е безгрешен, нека земе камен и нека фрла по грешницата... мислел по К*рвата... сакав да кажам... има безгрешни во нашава држава...? и сега се чудиме дали го уцениле... не бе... се уморил од политика... П.С. Сите шпекулации искажани во овој пост... се само шпекулации, во стил на хумор, сатира или, ако сакате, заебанција... се шалам бе... не за друго... да не ме поебат и мене... па и јас да ги оставам камењата... |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Ви текнува на циркусон Медрано?
Го нема нешто последниве години... Но мене не ме чуди,поголем циркус од ова наше секојдневие нема. ![]() Полсе планинарите... Еве ги овие јадниве овошјето си го бранеле,кафе си пиеле. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Слика за тоа каков народ сме,и какво новинарство си имаме...
Му рекол зајакот на магарето,имаш големи уши. За се и сите знаеме,за себе не си гледаме. ![]() |
||
![]() |
||
|
И сигурен сум дека хрватите внимавале,откако им предочиле оти се германци.
![]() А ме мрзи да барам по германски портали,сигурно ги прогласуваат за херои. Би ме радувало доколку свеста ни е како на еден од коментарите,по однос на случајот со фоката.Каде еден наш сограѓанин пишал: -После ова Хрватска и мене ме протера да никогаш повеќе својот одмор го минам кај нив. Но не сме ти ние таков народ,Грција ни е одличен пример. Ништо нас не ни е важно,како она чувство кога на комшијата за да пукне од мука ќе му кажеме бев до Солун на кафе... |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Вчера од сабајле во 07.30, кај мене во населба беше лудница....
Претходната ноќ ги известиле вмровците дека автобусите поаѓаат во 08 часот ама не им кажале од кое место ќе појдат...исто така не им кажале кој ќе оди за Крушевоа кој за Пелинце....па така како муви без глави се шетаа помеѓу двата штаба и поштата во населба од каде што претпоставуваа дека ќе тргнат автобусите..... Учителки од школите, воспитачки од градинки, шофери, затворски чувари, шалтерски работници....сите сонливи, преплашени да не им стават минус, со стуткани знамиња и шушкавци во рацете, вртеа телефони и правеа списоци за посленекое време да им олесни, кога ги видоа спасоносните автобуси дека доаѓаат, дека не ги заборавиле.... Ми текнува на времето, пред петнаесетина години....не ни требаше никаква органозација за да не вади од дома за на Мечкин камен...и кога песните и викањето таму беа вистински, од срце....се јадеа плескавици и се пиеше пиво и сок од корито со мраз а не кесите со партиски сендвичи и топли сокчиња.... Вечерта пред и за денот, дома гледавме Република во пламен.... Е тогаш го чуствував Илинден како вистински празник на Македонија...сега се е некако автоматизирано, онака ради реда.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
|
За у оваа држава ти е само Цеца.И толку!
Е со оглед дека кај нас секогаш има две вистини... Ќе биде интересно да се дознае вистинската. Откако доволно прочитав,и текако има што да се коментира за настанов. А се сведува на работи кои поодамна не функционираат како треба. Нека му е со помин на дечкото...Имав колега кој изгуби прст, па се смени.Не би можел да замислам сега тој со што ќе се соочи во животот. Изменето од Орка - 03.Август.2014 во 21:29 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |