![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 931> |
Автор | |||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Полека со тоа миничот, човекот може го мачи срцето, а Хек?
Изменето од Dogi |
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
![]() |
|||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
||
ете ти за еден ајде блу и мене едно црно вино |
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
dogi , opasna rabota e minico so podvezici , bogami moze da ima problemi
![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
||
што би се напил еден сечен коњак сега, аууууу...
![]() ![]() |
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
more jas bi piel od toa uzoto ama blue mi ja nema , ahhh blue oti ja ostavi vakva kafanava da se ispusti dusava me boli
![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
||
важно е маслинки има за мезе...еве и ја ќе пијам узо |
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
![]() |
|||
||
kamo maslinki be milo
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
a be ti ne si ivance ti si zlato :))))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
не те оставам да патиш за една кафана...пффф па и ти него оффрекорд ЗОШТО мило ти не пишуваш кирилица? |
|||
|
|||
![]() |
|||
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
||
Jas bi se napila edno Blagodaram |
|||
![]() |
|||
||
zasto me mrzi da gi baram bukvite , mi go usporuva pisuvanjeto a jas sum covek koj veli deka vremeto e pari |
|||
|
|||
![]() |
|||
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
||
![]() ![]() |
|||
tuka nekade....
|
|||
![]() |
|||
||
а времето поминато со другарчиња у бар со узо (мастика) и маслинчиња е БЕСЦЕНЕТО ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |