![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 655656657658659 832> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk....sokosooksi zaglavila?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-не бе .Југоисток-Валандово,Струмица .............
не Бугарија(исток)
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,... и што ќе правам денеска...
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-Мистар Македонија создава нов спорт .Браво на човекот.
![]() Што работите во моментов и што Ве окупира? Во моментов сум концентриран на еден нов спорт во Македонија. Станува збор за буткање со рака. До сега имам организирано четири натпревара. Првиот беше одржан во мојот град Тетово, потоа во Битола, Скопје и Охрид.. Каков е интересот за буткањето со рака во Македонија? Задоволен сум од заинтересираноста на нашите граѓани. Сепак, ова е нов спорт тука и се надевам дека за брзо време ќе оформам клубови. Имам поддршка од Агенцијата за млади и спорт и директорот Драган Ѓурчевски. Сакам јавно да се заблагодарам и на Flex продавница за фитнес опрема и исхрана, Redbull и боди билдинг клуб Strong gym. Сакaм и ние да бидеме дел од европско и светско првенство. Верувам дека во Македонија има многу јаки луѓе и мислам дека на еден голем натпревар можат да освојат медал. Изменето од емил - 13.Февруари.2010 во 12:41 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...zabega,se odlepi nacisto. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
на плоштад..........
![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk glavata ke mi pukne, ne e za mene alkohol...........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Сакам да кажам.... разново...станува како ,,сликовница,,
.... Емил ......
![]() |
|
![]() |
|
сдк-готово.Избришано е.
![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Ја сум патриот на тастарура....
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
сдк-а во реалниот живот истиот ли си како кога си во нет?
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк... сум ја испрал, сум ја исчистил, сум ја светнал... како нова е сега
![]() |
|
![]() |
|
сдк-сакам да бидам колата на Фолки
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 655656657658659 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |