![]() |
|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 654655656657658 767> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Муциња... полека бе со вените.... слаб сум на желудец...
Глеј... Тешко је да се воли, кад останеш самм... http://www.youtube.com/watch?v=kF9-NCEfcAw |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Јас в кафана пораснав бе... Песнава е онака... Ко за пауза...
Иди пп, да те носам по кафани да праме џумбуш на раат некош ... со 1000ка багатела се поминува овде... од салати со ракија, па до виски со кикиритки на крај... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EdsHSltg5t0 |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Иди пп
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Влези у шема малку бе бате ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Santiii... aeee... pesnata od drugar mi .... So nea se stanuva, so nea se zaspiva...
![]() Nema nama nista, nista bez knjazaa.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sTrTzVbtVKM |
|
![]() |
|
Aristokrat bato... ako ima ziva svirka... Ako ne pio bulevaron na dolu , kaj sto ima - tamu
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Опааааа
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 654655656657658 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |