![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 649650651652653 915> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
МЕ ПРОВОЦИРАШ ВАЛ И ЈАС ДА ДОЈДАМ.... ИМА ДА СЕ СТОПАМ ... МЕЃУ ДВЕ ПРЕКРАСНИ ДАМИ (ШО БИ РЕКОЛ ТРУЦК) |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Kolega,poveli....UTRE VO 10
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
јас утре имам термин во 11:15 во една амбасада така да до 15 до 11 сум слободна има време за едно цевче
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
АБЕ ТИ НЕКОЈ ПРОТИР ВО ТЕЛЕКОМ ДА НЕ СИ ? ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Irenceto ao moze....
La fille,ne veruvam...na terapija vekje odi
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Pitu, da ti ja kazam pricinata zas ne pisuvam kirilica...
ako pisuvas kirilica (ne so makedonska poddrska) zh i ch se na istiot taster... jas cestopati gresam pa se slucuvalo da pisham namesto mozham, mocham
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Djakondo...krivo si izmeril...
eden saat bev van zgrada
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
PROTIR ili PRODIR
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Bosa...a ti se nafrli kolegava...a???
EH,MAZI BRE
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
znaci od nervoza, tolku brgo mi izminlao vremeto
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Portir,portir...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
aha, jas mislev deka PITU saka da kaze deka prodiram nekade kaj sto ne treba
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
абе одма на струкот ми се нафрли ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 649650651652653 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |