|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 648649650651652 708> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк маме ич не се тупи безвеза да си го абиш умо
не си направила ништо лошо и баш ми е срце детето и башка нешто надуванко во стомачето ми стои..не ќе да е гладно ова... а загор одма си направи компарација Изменето од MyWay - 24.Ноември.2010 во 13:59 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..Загор се замисли за она во Политика
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...шо се’ не ќе прочитам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...операција успешна, глувците живи
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-браво Сање ,ќе биде ветеринар од тебе
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...уште да учев да бидам ветеринар
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-а каква ќе бидеш ?
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...некои не викаат биолози, други физиолози...а демек насоката ми е биохемиско-физиолошка
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu go sakam brat mi |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
wildangel
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВЕ САКАМ СИТЕ..... ОСВЕН ОНИЕ КОИ НЕ ГИ САКАМ
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..ама сум левааа
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
5 пати ме кикнаа за минута ипол да видиме кој е поголем инат.... јас ..или...? |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-леле кај дошла
|
|
Внеси реплика | страница <1 648649650651652 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |