![]() |
|
Се чудам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 115> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
пробав и кажувам .... данкешн Анастеа
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SCh...
Sto im e filmot so glasni komentari...
ja narusuvaat tisinata so nivnite frustriracki izjavi...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сч-Дали има превод од турски на македонски зборот демир
Разбрав што значи на македонски капиja,а Демир дали има превод?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
демир = отворен/отворено
едит: или целосно Демир Капија би значело отворена капија / порта ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 05.Февруари.2010 во 16:18 |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сч-Синоќа коj е разљутил детенцето??
![]() |
|
![]() |
|
сч-Зошто бре понекогаш несака да ми се отварат повеќето емотикони и оноj џамче каде постираме слики
![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
зошто уште седам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сч-како може да има вакви луѓе да се регистрираат само за да прашат за страна за безплатни смс-и????? Зошто просто не оди во најблизкиот офис на Т-Моbile или Cosmofon............ ![]() Изменето од емил - 11.Февруари.2010 во 16:17 |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
ninja_34 Денес во 00:30 68 минути Windows XP IE 6 Viewing Topic
Видни личности во списокот на Пепи Da ne se bara na spisokot ![]() ![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
kolku moze da vlijae pusenjeto na glasot
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Se zavisi od goleminata na grloto ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sc...i ne mozam da se iznacudam..
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сч зашто во паранормални активности не му се јавија само на Чак Норис
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |