|
EURO 2008 |
Внеси реплика | страница <1 6364656667 79> |
Автор | ||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spanija pobedi na penaliiiiii yessssssssssss!!!!!!!!
ajde neka placat sega zabarive dosta imaa sreka!!!!! |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najvazno e
deka kje se igra KAZACOK RAZ DVA TRI |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci Spanija ke igraat so Rusija
lelele, izgleda Rusija ke gi pobedat, pa ke igraat so Germanija ,bzw Turcija uffff ke mi bide maka ako Rusija gi pobedat na Spanija Gi mrazam Rusija i site ruski k*rvi tuka sto se...uff ne mozam da gi smislam , mi se gadi od niv |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сонце не се секирај.......сеа нема кој да и застане на пат на Њемците.......први се они......немој да се нервозираш .....а еве пошо и ја за нив сум откао ми испаднаа моите......уше посигурни се хахах......trust me бееее
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RUSIJA moi heroi kje si zalis i jas kje si pravam seir gi obozavammmmmmmmm - strasni se |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Русија..........најголемата педерана.........anakin dude......немој.......со цело поштовање шо го иам према тебе....... STOP со нив........одма и тука...
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jok
kje navivam za niv do istrebuvanje ahhahahah strasni se kje se raduvam koga sega kje gi pragazat prvo spancite |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
друже.......4:1???? немој молим те сеа....тоа че ги жежи ...... не знам......вајда до незаборав... иако стасаа до 1/2......ебаи педери ебаи.......него Италија изгуби бре
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
коа играше Победа со Левадиа од Талин имаше едно 5-6 мина навивачи дојдени од таму и таман беа седнати до нас и нон стоп скандираа......ЛЕ-ВА-ДИ-ЈА , ЛЕ-ВА-ДИ-ЈА , ЛЕ-ВА-ДИ-ЈА.........глата ми ја пукнаа у пм.....е сеа......туа ќе биде.......ГЕР-МА-НИ-ЈА , ГЕР-МА-НИ-ЈА , РУ-СИ-ЈА........упс згрешка....ај ќе се попрајме.... .........хахахахах......ех Њемци Њемци......мене поише ми се свиѓаат Њемките..... зато ле си навивам сеа за ГЕР-МА-НИ-ЈА ......хахахаха |
||
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
España pobedi zasluzeno Koga nashava reprezentacija ja nema barem da se poraduvamne za drugi.
Inaku komshive ne ne ostavija da spieme... Celo vreme ¨España, españa...¨petardi i sl...
Imaat mnogu dobar fudbal pa i da ne si mnogu po fudbal (kako jas na primer) so tolku dobri ekipi ke se zainteresirash. Pa mislam redno vreme e kako naciuonalen tim da pobedat.
sto se odnesuva do natprevarot so Rusija jas ochekuvam pobeda. ednash pobedija so 4:1 mislam za Spanija pa mislam i ovoj pat deka ke pobedat.
|
||
Прилепчанка
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo za Spanija vcera..zasluzeno otidoa ponatamu..
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka veke e jasno koj e koj vo evropskiot reprezentativen fudbal!!!
Deutschland Deutschland uber alles!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 6364656667 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |