IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - EURO 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

EURO 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 79>
Прашање: Кој ќе биде новиот европски шампион?
Одговор Гласови Статистика
11 [17,46%]
11 [17,46%]
1 [1,59%]
16 [25,40%]
7 [11,11%]
7 [11,11%]
3 [4,76%]
7 [11,11%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:22
Spanija pobedi na penaliiiiii yessssssssssss!!!!!!!!

ajde neka placat sega zabarive dosta imaa sreka!!!!!

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:24
najvazno e
deka kje se igra KAZACOK RAZ DVA TRI
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:24
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

добри се шпанците бе...

do cetvrt final...kako poobicaj.....

да бе
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:29
znaci Spanija ke igraat so Rusija задоволство

lelele, izgleda Rusija ke gi  pobedat, pa ke igraat so Germanija ,bzw  Turcija

uffff ke mi bide maka ako Rusija  gi pobedat na Spanija тага

Gi mrazam Rusija i site ruski k*rvi tuka sto se...uff  ne mozam da gi smislam , mi se gadi od niv болен

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:31
сонце не се секирај.......сеа нема кој да и застане на пат на Њемците.......први се они......немој да се нервозираш .....а еве пошо и ја за нив сум откао ми испаднаа моите......уше посигурни се хахах......trust me бееее
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:45
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

znaci Spanija ke igraat so Rusija задоволство

lelele, izgleda Rusija ke gi  pobedat, pa ke igraat so Germanija ,bzw  Turcija

uffff ke mi bide maka ako Rusija  gi pobedat na Spanija тага

Gi mrazam Rusija i site ruski k*rvi tuka sto se...uff  ne mozam da gi smislam , mi se gadi od niv болен

RUSIJA moi heroi

kje si zalis

i jas kje si pravam seir

gi obozavammmmmmmmm - strasni se

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:47
лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:50
Русија..........најголемата педерана.........anakin dude......немој.......со цело поштовање шо го иам према тебе....... STOP со нив........одма и тука...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 00:06
голема%20насмевка ma jok
kje navivam za niv do istrebuvanje
ahhahahah
strasni se
kje se raduvam koga sega kje gi pragazat prvo spancite

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 00:10
друже.......4:1???? немој молим те сеа....тоа че ги жежи ...... не знам......вајда до незаборав... иако стасаа до 1/2......ебаи педери ебаи.......него Италија изгуби бре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 00:53
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

хе хе .......сонце....ако има на некој да реплицирам тогаш тоа е ова што ти пиша налет тоа ме насмеа и мене.......и покрај то шо ни на крај памет не бев за Њемците сеа само за тебе ќе си навивам за нив а ќе викам.......малце само пошо не можам лажно да онадам знаш ајмо.......ФИНАЛЕ сеа.....ха ха......закон си сонце
heheh, fala sonce црвенеење    i ti si  zakon бакнеж големо%20гушкање

коа играше Победа со Левадиа од Талин имаше едно 5-6 мина навивачи дојдени од таму и таман беа седнати до нас и нон стоп скандираа......ЛЕ-ВА-ДИ-ЈА , ЛЕ-ВА-ДИ-ЈА , ЛЕ-ВА-ДИ-ЈА.........глата ми ја пукнаа у пм.....е сеа......туа ќе биде.......ГЕР-МА-НИ-ЈА , ГЕР-МА-НИ-ЈА , РУ-СИ-ЈА........упс згрешка....ај ќе се попрајме.... .........хахахахах......ех Њемци Њемци......мене поише ми се свиѓаат Њемките..... зато ле си навивам сеа за ГЕР-МА-НИ-ЈА ......хахахаха
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 09:32

España pobedi zasluzenoголемо%20гушкање

Koga nashava reprezentacija ja nema barem da se poraduvamne za drugi.

Inaku komshive ne ne ostavija da spieme... Celo vreme ¨España, españa...¨petardi i sl...

Imaat mnogu dobar fudbal pa i da ne si mnogu po fudbal (kako jas na primer) so tolku dobri ekipi ke se zainteresirash. Pa mislam redno vreme e kako naciuonalen tim da pobedat.

sto se odnesuva do natprevarot so Rusija jas ochekuvam pobeda. ednash pobedija so 4:1 mislam za Spanija pa mislam i ovoj pat deka ke pobedat.
Прилепчанка
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 10:30
Bravo za Spanija vcera..zasluzeno otidoa ponatamu..
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 10:45
Mislam deka veke e jasno koj e koj vo evropskiot reprezentativen fudbal!!!
Deutschland Deutschland uber alles!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.