|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 647648649650651 1364> |
Автор | |
Ergele
Група Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala....
blago e? |
|
زورن
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не...без шеќер...ене шеќер до филџанот,послужи се...наздравје
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Ergele
Група Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ke
fala.. a zesko da ne e? |
|
زورن
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj vo tishina edna lezetski da iscurkam...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ahaaaaa.......ne si sama
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imav 3 cigari za vecerva - si postaviv norma
so taa srekjna misla deka sum Karakter, prvata ja zedov i ja zapaliv ... odopaku sega imam samo 2 za vecerva |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... nedaj boze da recam deka kje zapalam volku ili onolku...moree se tamu mi e pametot....Zatoa si stavam edna kutija rezerva... ...za sekoj slucaj
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a-ha, i jas si stavam edna kutija rezerva, i toa na pozabutano mesto za da ne ja nachnam predvreme, i posle koga ke dojde moment za 'voenite rezervi' otkrivam deka veke sum ja ispushila.
mozhebi navistina imam amnezija. sigurno e od cigarite. |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..e pa redno e da prejdesh na shteka... vo voenite rezervi...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..aj vadete edna od vasite zalihi........moite zalihi presushia
Изменето од marija1000 - 26.Декември.2008 во 22:49 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ke gi ispokrijam site kutii po doma i okolu zgrada (vo grmuskite)... i posle sekoj den ke gi prebaruvam skrisnite mesta ... ke bidam kako maskota za nekoe reality show |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... stavaj vo dzepce...pa koga kje peresh...kje gi isperesh......slushaj iskusen perac
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... use nekoj iskusen banjac da me posovetuva, sto cuva cigara zad uvo Изменето од filmadzijka - 26.Декември.2008 во 23:10 |
|
Внеси реплика | страница <1 647648649650651 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |