IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 646647648649650 1869>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:44
aj pa ke ve castam tiganici
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:45
....te drzime za zbor....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:45
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

.....mi se dopagja od sport preminavme na ljubov....moze....
da be....se zaljubi Palestinec...de na mala..de na stara..kraj da ne mu najdes
...pa mora be rezerva da se ima...sho ti e na tebe...na put bez rezervna charapa, ova guma ne se ide-toa go znaat site vagi...голема%20насмевка
da ama te kaznuvaat ako rezervnata guma ti e stara
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:45

i da se pofalam...i moj lepotan ke ima svoj lepotan naskoro se raduvam mnogu...

...of of of...znachi ke bide vesela kuka, odlichno baba, mozesh da si zadovolna od sebe ama bash kompletno, kamo sreka da se site ko tebe zeni...:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:45

....te drzime za zbor....
dogovoreno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:46

...pa mora be rezerva da se ima...sho ti e na tebe...na put bez rezervna charapa, ova guma ne se ide-toa go znaat site vagi...голема%20насмевка

...e de ima nacin, na sekoi 20 000 pominati- cetiri novi, i zavrshena prikaska...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:46
Договорено.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:47

...of of of...znachi ke bide vesela kuka, odlichno baba, mozesh da si zadovolna od sebe ama bash kompletno, kamo sreka da se site ko tebe zeni...:)
komplimentot me zasrami blagodaram..i da...kukata mi e srekna...a uste po vesela so prinova ke mi bide
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:48

...e de ima nacin, na sekoi 20 000 pominati- cetiri novi, i zavrshena prikaska...плазењегазење%20од%20смеење
ama ke treba mnogu monny za tolku honny
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:49

komplimentot me zasrami blagodaram..i da...kukata mi e srekna...a uste po vesela so prinova ke mi bide

...baba, nema sho da te zasrami, zivot bez prinovi e ko utnata stvar, zimi sve...taka si e...:)
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:49
....za money ne se sekiraj granny....jas ke te castam....od burekot...
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:50
granny

ама просто обожавам среќни весели луѓе..плус со вистински повод..
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:51

...of of of...znachi ke bide vesela kuka, odlichno baba, mozesh da si zadovolna od sebe ama bash kompletno, .:)
...baba, nema sho da te zasrami, zivot bez prinovi e ko utnata stvar, zimi sve...taka si e...:)
kamo sreka da se site ko tebe zeni..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:52
Originally posted by realna realna напиша:

granny

ама просто обожавам среќни весели луѓе..плус со вистински повод..
jos jedan obozavatel ....Moira..vratimi stara titula
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 646647648649650 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.