|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 646647648649650 1869> |
Автор | |||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
aj pa ke ve castam tiganici
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
....te drzime za zbor....
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...of of of...znachi ke bide vesela kuka, odlichno baba, mozesh da si zadovolna od sebe ama bash kompletno, kamo sreka da se site ko tebe zeni...:) |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...e de ima nacin, na sekoi 20 000 pominati- cetiri novi, i zavrshena prikaska... |
|||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Договорено.
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...baba, nema sho da te zasrami, zivot bez prinovi e ko utnata stvar, zimi sve...taka si e...:) |
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
....za money ne se sekiraj granny....jas ke te castam....od burekot...
|
|||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
granny
ама просто обожавам среќни весели луѓе..плус со вистински повод.. |
|||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 646647648649650 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |