|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 642643644645646 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар ден на сите
ајде,еден ден на работа,два дома...вечер ќе палиме огнови а утре да се виткаат сармички,гравче...па в среда пак празник... овој период од годината го обожавам заради убавата празнична атмосфера во мојот дом,заради традицијата која се трудам да ја зачувам и да ја предадам на моите деца и во овие празнични денови максимално ја избегнувам вагата следното мерење ќе биде некаде онаму на пролет |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas gi sakam praznicite oti se sobira velata familija
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден, убав ден, резонаторки и резонатори!!!
И јас ги сакам празниците, особено кога се собира оној дел од целата фамилија со кој убаво резонираме!!! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozitivci...so site clenovi na familijata se rezonira dobro...familifata e kelijata...jadroto shto bi rekol marko...bez koe nie ne sme nie... za vreme na praznicite toa jadro samo e poedinstveno...
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мами, ма, тоа е за мене семејството! И потполно се согласувам со тебе кога станува збор за семејството. Но, кога велам фамилија, мислам на поширокото “семејство“ со свекрви, золви, девери, вујни, тетки, стрини, и останати фамилијарни членови. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Semejstvoto e sekojdnevieto nashe. Familijata...sobiranjata se Bozikj... Procka... Veligden. Sobiranjata na familijata e pripadnost... zaednishtvoto... korenjata. Decata ne se sami...imaa t familija... Roditelite na roditelite...brakjata sestrite...bratucedite toa sme site nie. I konecno...svekrvata e majkata na tato... jatrvata e zenata na bratot ...zolvata e zenata na mazot...tetkata na sin mi/ kerka mi...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na site koi go slavat |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IQ уште ма не спиеш ти...ајде ваму на кафе...сеа и Анастеа кај да е ќе го намириса кафево
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa obozavam kafe vo sekoj del od denot i nokta rano mi e za spienje, treba da jdam kaj i da e
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега ќе јадеш!!!леле пресветла интелегенцијо,блазе тебе кога можеш да ручкаш во ова време...ја само кафе
|
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora, pa ne sum jadena od 21h, a jadam na 4 saati, a veke 5 se pominati, ke pochne svest da mi se vrti
kafe piev vo 23 ama moze ushte 1, ne mi eluva na spienje kafe so sheker ili bez? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ммммммм... знаев оти има нешто слатко тука... значи каков нос имам
Ја ли е кафенце, ја ли е јаденце...
Вечерав во 11 ипол, па може сега едно кафенце и за мене
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без шеќер е...ако сакаш тури си
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете ја...знаев дека ќе го намириса |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 642643644645646 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |