![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 640641642643644 1553> |
Автор | ||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
likuvas??? kako mozes da se sekiras na nekoj koj e glup ko konj??? e toa ne mi e jasno |
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
sinoka si zaspav gledam Gabi ocekuvala kafe od mene.
![]() ![]() |
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
.....koj toa e glup....
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...sama nankash be IRA?... ![]() |
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
na well ...sama zasega
![]() |
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() p.s....ne likuvam,nitu navivam...samo mi smeta nepravda,mislam ako uvredis nekoj,red e da se izvinis i da pazis da ne ja povtaras greskata ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
od kade si ubedena deka e toa taka kako so mislis deka e ti si gi citala site postovi vo celiot forum???? ili ova si go pisuvas od tri videni nema vese VOZI MISHKO - zavrsiv jas tuka- mi smetat takanareceni isteruvaci na pravdata imaj ubav granny zivot tuka cao |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
kako ste mi drustvo
![]() ![]() granny ![]() ![]() ![]() moira ![]() ![]() za stose komentiralo tuka...za 4pm...taka mi izgleda...zar ne go raskrinkavte koj e? ![]() ![]() ![]() ![]() ajde de lesno bese..jas ko la fille...u centar od prva..ko so nejzinoot snajper ![]() abe la fille uste ja nema...da ne dobil nekoj poraka kade e? ![]() ![]() ![]() Изменето од Makijaveli - 29.Март.2008 во 20:22 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
PA DOBRO SEGA
Irenica.....tuka li si ![]() Sandanski....druze'''kade si pa ti> ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Irenica tuka,ama begam da se sreduvam
izleguvam so zenska ekipa vecerva ![]() ![]() ![]() Milo I'll miss both of u ![]() ![]() ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Irenica...ke tracate...ke pravite MKD verzija na "Sex and the City"
![]() ![]() kade be Irenica....a kazi mi jas ako ne spijam ni vecervas,ke go cekame povtorno zaedno izgrejsonceto mila? ![]() I pazi Irenica sto pravis...znaes.."Golemiot brat " se gleda ,se slusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
MI POCNUVA 49 CAS KAKO NESPIJAM..KO ZOMBI SUM..."HODAN SAD KAO ZOMBI.HODAM SAD KAO ZOMBI...KROZ NOC"...I JA CEKAM LA FILLE..........
![]() ![]() ![]() la fille..pobudalev poradi tebe...koga znam deka si u Skopje...miren sum...pa makar i cel den kaj Pero sedela...ama vaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la filleeeeeeee kade si.....smesta doagaj vamu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Makijaveli - 29.Март.2008 во 21:56 |
||
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
dobar den!!!
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
kako ste
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 640641642643644 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |