IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 84>
Автор
Порака
cupeto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cupeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 11:57
EvAngelos vecer sum sama ,
dojdi,
ke pomineme ludo
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 12:01
не%20зборувам
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
cupeto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2009
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cupeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 12:12
lele ,
me odbivas ??
ama propustas top cupe
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 12:18
postoi vo sonot na sekoja taze nevesta .... голема%20насмевка
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 12:24
Originally posted by cupeto cupeto напиша:

lele ,
me odbivas ??
ama propustas top cupe

Ќе те цитирам тебе како ми кажа во една прилика:

Originally posted by cupeto cupeto напиша:

stom go kazuvas samiot sigurno ne si...

голема%20насмевка епа истото важи и за тебе, штом самата за себе кажуваш дека си топ чупе, сигурно не си плазење
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 15:06
[QUOTE=EvAngelos]
В Вистинскиот муж е оној што ќе го надвладее "искушението", а не оној што кукавички ќе му се предаде на истото. Вистинсктио фраер е оној што ќе ја тргне заведувачката рака од себе и ќе и рече: извини мала, зафатен сум QUOTE]

Их беее, уште да не им е устата како зашиена кога треба да го кажат тоа СУПЕР би било ха ха ха
Шала на страна има верни типови, пр. еден мој бивш кога веќе ми беше бивш со години, пробав да му се пикам кога беше во фаза на раскинуваше со дологодишната му девојка- ама знаете како убаво ме откачи, не ми текна више да го погледнам во очи а не па да му пуштам пак.

И отсекогаш бил таков и со мене и со други девојки кога бил(не ги мењаше женските ко чорапи) ама таквите како него се рееееткост.
После него не сретнав таков прекрасен дечко доследен на себеси и на девојката со која е во врска без оглед што се случува, се разбира до оној момент кога налета мојот избраник.

Значи години и години поминаа додека јас налетав повторно на некој со слични квалитети зашто таа особина „верност„ е навистина редок квалитет кај луѓето.
Многу почесто среќавав зафатени типови што лом се прават со други а и оние слободнине исто така ги гледаш немаат девојки или жени ама затоа ги гледаш со различна особа секој пат кога ќе ги сретнеш-а тоа не е добар индикатор.
Заклучок: Има ама толку се ретки ко загрозен вид.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 19:08
газење%20од%20смеење SAMO MISLETESI KAKO STO SI MISLITE I NAJLESNO KE SI POMINETE SO TAA MISLA голема%20насмевкаA DEKA POSTOI VEREN TOA SAMO PRAVETESI KAKO DA KAZAM "BAJRAM SO UMO"газење%20од%20смеењеJAS LICNO IMAM SITOK KRUG NA POZNANSTVA I NE SUM SRETNAL TAKKOV STO  E IMUN NA UBAVOTO I STO BI GO ODBIL A DA VREDI SE RAZBIRA намигнувањеA ZA VAS AKO E UTEHA DEKA VASIOT ILI NASITE SE "SVETICI"TOA SE LAZIME голема%20насмевка
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 19:20
od kaj go izvadi igig ova ti od koja fioka
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2009 во 15:16
Колку пати сум кажал, постои....ЈАС..
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2009 во 17:06
Poveren Od Mene Nema

Изменето од Pentakostalec - 26.Јуни.2009 во 17:06
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2009 во 17:33
газење%20од%20смеењеI JAS SUM VEREN газење%20од%20смеењеAMA KAZANO SARKASTICNO голема%20насмевка
Кон врв
emiliano74 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Јуни.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emiliano74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2009 во 07:59
Eve jas sum veren maz,a koj saka da me isproba dali sum stvarno veren,vi stoam na raspolaganje,na site devojki,i zeni,koi se iznevereni,od svoite mazi,tuka sum da gi utesam.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2009 во 11:55
site mazi sto ostanuvaat mazi do krajot na zivotot,
se verni mazi
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2009 во 14:15
ma jok bre
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.