![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 84> |
Автор | ||
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
EvAngelos vecer sum sama ,
dojdi, ke pomineme ludo ![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
|
lele ,
me odbivas ?? ![]() ama propustas top cupe ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
postoi vo sonot na sekoja taze nevesta ....
![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Ќе те цитирам тебе како ми кажа во една прилика:
![]() ![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
[QUOTE=EvAngelos] В Вистинскиот муж е оној што ќе го надвладее "искушението", а не оној што кукавички ќе му се предаде на истото. Вистинсктио фраер е оној што ќе ја тргне заведувачката рака од себе и ќе и рече: извини мала, зафатен сум QUOTE]
Их беее, уште да не им е устата како зашиена кога треба да го кажат тоа СУПЕР би било ![]() Шала на страна има верни типови, пр. еден мој бивш кога веќе ми беше бивш со години, пробав да му се пикам кога беше во фаза на раскинуваше со дологодишната му девојка- ама знаете како убаво ме откачи, не ми текна више да го погледнам во очи а не па да му пуштам пак. И отсекогаш бил таков и со мене и со други девојки кога бил(не ги мењаше женските ко чорапи) ама таквите како него се рееееткост. После него не сретнав таков прекрасен дечко доследен на себеси и на девојката со која е во врска без оглед што се случува, се разбира до оној момент кога налета мојот избраник. Значи години и години поминаа додека јас налетав повторно на некој со слични квалитети зашто таа особина „верност„ е навистина редок квалитет кај луѓето. Многу почесто среќавав зафатени типови што лом се прават со други а и оние слободнине исто така ги гледаш немаат девојки или жени ама затоа ги гледаш со различна особа секој пат кога ќе ги сретнеш-а тоа не е добар индикатор. Заклучок: Има ама толку се ретки ко загрозен вид. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Колку пати сум кажал, постои....ЈАС..
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
Poveren Od Mene Nema
![]() ![]() ![]() Изменето од Pentakostalec - 26.Јуни.2009 во 17:06 |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
emiliano74 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
Eve jas sum veren maz,a koj saka da me isproba dali sum stvarno veren,vi stoam na raspolaganje,na site devojki,i zeni,koi se iznevereni,od svoite mazi,tuka sum da gi utesam.
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
site mazi sto ostanuvaat mazi do krajot na zivotot,
se verni mazi |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
ma jok bre
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |