IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 105>
Автор
Порака Обратен редослед
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 12:02
јас би побарал обработка на оваа слика

http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=31332

дали може да се подобрат боите некако?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 04:18
original:

hyper pogled:

Samo mala promena vo kropot i mali dorabotki vo intenzitetite, ispostuvaj ja Tea i veseloto drustvo koga ke gi vidis nareden pat Andrej плазење

Изменето од hypertech - 12.Септември.2007 во 04:20
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 18:38
ne gledam vtor pogled na stranava?
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 11:52
Originally posted by *deemee* *deemee* напиша:

eden od miote omileni reziseri :)

1967 OSKAR za STROGO KONTROLIRANI VOZOVI  - MENZEL

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 11:23
eden od miote omileni reziseri :)
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:45
Originally posted by anakin anakin напиша:

no jo pane branko to vi umite trohu cesky no potsriziny neni slovo to je nejakej ceskej sleng

abe ne znam ceski, naslovot go znam:))))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:40
Janus?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:38
Originally posted by branko_k branko_k напиша:

imalo eden film od oskarovecot Jirzi Mencel
se vikal STRIZENO SKRATENO
( branko _K kje potvrditсреќа)

"postriziny" - short cut... samo tuka na nasiov forum ne e komunizam vo prasanje...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...se nadevam...плазењеплазењеплазење

"Dozvolete demokratija i razlicen pristap" - Janus vo eden drug kontekst , no sosema go podrzuvam аплауз
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:32
no jo pane branko to vi umite trohu cesky no potsriziny neni slovo to je nejakej ceskej sleng

Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:29

"postriziny" - short cut... samo tuka na nasiov forum ne e komunizam vo prasanje...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...se nadevam...плазењеплазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:22
Oooo ne Robert nisto ne moze da mi go rasipe cuvstvoto , bas mi e cest sto imas svoj pogled na mojata fotografija . големо%20гушкање
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:49
се надевам не ти го расипав чувството на задоволство од добро сработеното денеска...не ми беше тоа намерата
како што кажа, ова е само постпроцес и само мое видување
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:47

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:43
Robert , blagodaram za obrabotkata , mi se dopaga , go nema ona zoltilo i razvlecenost na originalot . Odlicno sraboteno .
Moram pod hitno da pocnam da si gi postprocesiram fotografiite лутина( ova se lutam sama na sebe hahahahahaha ) .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.