![]() |
|
Дали можеш...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 139> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
само такво пијам
ДМ една иста песна да слушаш неколку пати по ред |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
па моментално слушам една песна барем 10 пати дм да испливаш 500 метри без да се одмараш |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
не, немам кондиција за толку
![]() ДМ да ми напишеш одговор без да гледаш во тастатурата ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
мислам дека ќе можам ама со многу грешки дм да седиш до сабајле без да заспиеш Изменето од panter123 - 17.Април.2014 во 01:41 |
|
![]() |
|
можам, ама ја немам привилегијата да спијам преку ден
![]() ДМ да напишеш книга |
|
|
|
![]() |
|
можеби, не сум пробал досега за во иднина незнам дм да искачиш некој од нашите поголеми планински врвови |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Не сум по планинарењето
![]() ДМ,да гледаш 2-3 филмови на ден?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Bez problem DM da isplivas grbno edno 500metri ?
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Не
ДМ,да испиеш 3-4 чаши виски одеднаш?
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
уф, ни една не можам ДМ да пробаш нешто врело, штотуку извадено од фурна? |
|
![]() |
|
Нема шанса
ДМ,да приготвиш разни солени и благи специјалитети за Велигден?
Изменето од Valerija - 17.Април.2014 во 16:10 |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
веќе ги приготвив уште јајцата ![]() ДМ да постиш 40 дена? |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Da
![]() DM da jades dodeka gotvis?
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Можам
ДМ,да ја испланираш цела работна недела?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 139> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |