|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 339> |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volkswagen i tiggy zoshto ne idete na chat vie ???< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво си го ископирал ова, немам зборови |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke me bide za copy - paste Man< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фолсик, каква е емовката?
Ти ја прати Даре? Де покажи слика тука |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и за мојата металско-неметалска другарка А, не беше ти мажена за некој фраер од Карибите? Иначе, Даре, емоФка сакам пошто ко ќе прекиниме нема да ме лае кај новата деФојка , туку лепо , фино, културно , ќе си го тргне бричот и ГОТОФО (сто пати имам кажано.... а, си приметил ли дека емовците пишуваат Ф место В) |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, ne... mu prativ black metalka ne emovka samo ke treba da odime vo norveshka da mu ja mestime... ama prvo ke treba da ja zapoznaeme...< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тажен кловн е цурава..... а цура е , така?
Изменето од volkswagen - 21.Декември.2009 во 21:29 |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И шмизлите сум приметила јас...
А со Спероу...не функционише таа работа... Поднесов документи за развод и све то...али викаат не може пошто треба тогаш да сменам никот на форумот... А бидејќи тоа не е можно... Ма ќе го изневерувам тогаш |
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki ja ne ja razbiram temava.Sto e toa oftopik?
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa ovaka peee...
BLESS ME FATHER I HAVE SIN THERE IS NO GOD ONLY PAIN I HAVE SEEN SO MANY LIES AND HOPES SO MANY GODS WHO SAVE MY SOUL PAGAN VOICE SUN AND MOON DEATH AND BLACK MANY SATAN SEKTS \m/ < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ова на некого од вас му се свиѓа СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ВАС... |
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of topik e koa ne si u shema svakjash
of topik e koga ne si vo konteksot na temata... a ovaa e takva, za site of topichari sho ne se vo konteks na temite... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си пишуваш што сакаш, без да бидеш офтопик И у случај да си онтопик, одма, нема тука трте-мрте, се брише напишаното |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, со шмизличиња не можам да се допишувам, ме фаќа нервоза, монотони се, а и прилично глупави |
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |