![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 212> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja zubarka je vrlo zgodna djevojka
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Нокеска нека биде една тага, вистина ни подобро е да е лага, не знам само дали чуствувам не знам кому верувам, може само се замислувам можеби претерувам...помина година една вистина заврши светлина за една приказна, помина година летни снегови заврши вечерва и тие денови...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
vo momentov ja slusam bolje biti pijan nego star
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Al nocas ako slusa
nek cuje bol |
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
You better shape up, cause I need a man,
and my heart is set on you You better shape up, you better understand, to my heart I must be true Nothing left, nothing left for me to do .... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jer ti si princeza nekog drugog sveta
tvoja rec stvara cuda, budi iskrena uputi mi osmeh tek da znam postojis, nisam sam, negde izvan planeta ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Usne k'o krv, tvoja osuda
da te pamtim nikad necu usne k'o krv, slika poslednja kad od sebe guram srecu |
|
![]() |
|
minimidi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Волио сам Тању
и ноќу и дању |
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Бајка о љубави-Дадо Топиќ
....Ја бих умро за то,да те још једном загрлим, да ти помилујем косу и да све заборавим, и да догоди се чудо и све ти опростим, да све буде као некад, да те још једном ЗАВОЛИМ... ![]() ![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jer ti si princeza nekog drugog sveta
tvoja rec stvara cuda, budi iskrena uputi mi osmeh tek da znam postojis, nisam sam, negde izvan planeta ![]() PAK ovaa od sinokja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dojdov pak tajno moja.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Dva dana ne mogu da ga ne vidim
Ako umrem ove noci, umrecu za njim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koga te nema...
naokolu te baram.... |
|
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
ostari cu necu znati dal ces sam mnom zaplakati naj naj najnaj naj :D:D
![]() ![]() |
|
faster then light :D
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |