![]() |
|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 118> |
Автор | |
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poradi samiot sebe i poradi sovesta svoja
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
јок..
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...mene ich!..sega tek mi doagjaat negativnite rezultati od minatoto..!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Мене до сега ми вредело... барем тоа можам да го кажам од искуство.... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
JAS SUM MULE I GLUP
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Dobar, zoshto danevredi da si dobar, vredi !!!
ama nemoj da bidesh MULE !!!! toa ne e dobar tuku GLUP !!! |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..sekoj covek nosi zivot vo sebe pa kakov i da e...!ne vi poskuvam da padnete vo situacija ,na neprijatelot da treba da mu podarite zivot,toj nekogas sakal da ve sotre!...ne boli toa mnogu,ama ne e seedno!
pati poradi drug,ama bidi dobar..jbg! |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
KOLKU E VAZNO DEKA SAM SI JA ZNAES ISTINATA
KOLKU E TOA VAZNO???? NA KRAJ SITE KJE TE POKOPAT |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
да,да го спасиш оној кој заслужил да биде спасен.кој некогаш умирал да те спаси тебе...не да испаднеш добар пред другите,да бидеш добар пред себеси
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
...hm....umri,za da go spasis drugiot!...golema rabota,vazno da ispadnes dobar pred sebe i pred drugite..
|
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ако добро процениш на кого ќе ја дадеш добрината,вреди да бидеш добар ако си ѓубре сите ќе ти се лигават,нема да те сакаат-сигурно |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Toj sto e dobar samo koga ima nekakva korist i ocekuva nesto za vozvrat,e gjubre.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ne vredi
nekoj bil mnogu dobar sakal da spasi eden zivot posle i tri zivoti vo ziveenjeto za da bide se logicki i normalno a so dobil????? nenormalni raboti, ne bi mu posakl nikomu da dobie toa so go dobil toj ne vredi da si dobar ![]() poarno bidi gjubre kje te sakat site Изменето од anakin - 20.Август.2008 во 21:59 |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vredi...koga kako...ponekogas kesh ili usluga za vozvrat...samo treba pravilno da se proceni licnosta od koja bi mozelo da se dobie feedback
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |