IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 637638639640641 1553>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 03:26
lele Irenica...stucase vecerva...so Sandanski od usta ne te izvadivme...a uste koga doznav za sexy-glasceto...si rekov....aaa mram da proveram...Samo ne bevme vulgarni...i dvajcata sme urbani decki..samo sto om e str8 a jas gay
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 03:30
Originally posted by moira moira напиша:

[QUOTE=...Well...]
[QUOTE=Makijaveli] [QUOTE=moira] [QUOTE=Makijaveli] moira...konecno ke mi odgovoris li bejb?

......sekako deka sum vasa....

fala gospodi boze,megu nas imame i legitimna Skopska bozica...ne te znam...ali mi se dopaga tvojot stav (koj ne sakam i nema da o obrazlozuuvam) ...prekrasna si...blaze mu na toj sto te ima...ako postoi takov sreknik
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 03:31
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

lele Irenica...stucase vecerva...so Sandanski od usta ne te izvadivme...a uste koga doznav za sexy-glasceto...si rekov....aaa mram da proveram...Samo ne bevme vulgarni...i dvajcata sme urbani decki..samo sto om e str8 a jas gay

Aha,i ushinjata-zar!
A glasceto,lele milo
Ona str8-gay kako bi menjala jas nekoi raboti,ama kad ne ide,ne ide
Ah kolku mi falevte vecerva ili jas vi falev jas,seedno
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 03:33

Originally posted by moira moira напиша:

[QUOTE=...Well...]
[QUOTE=Makijaveli] [QUOTE=moira] [QUOTE=Makijaveli] moira...konecno ke mi odgovoris li bejb?

......sekako deka sum vasa....

fala gospodi boze,megu nas imame i legitimna Skopska bozica...ne te znam...ali mi se dopaga tvojot stav (koj ne sakam i nema da o obrazlozuuvam) ...prekrasna si...blaze mu na toj sto te ima...ako postoi takov sreknik

.....hehehehehe ....Makijaveli......
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 03:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 03:38
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Aha,i ushinjata-zar!
A glasceto,lele milo
abe Irenica da ne ideme dotamu...inace se e mozno...nikad ne reci nikad...makar sto mislam deka ne trba da menjas nisto,deckoto e extra...sekoja sekoe vreme,sto mu zatreba mu stojam 24h na raspolaganje ali sega me zagolica po mojata "G"-spot...a koga toa ke se desi..everything is possible...no najdobro e sepak raotite da ostanat vak.....ma sto boram jas voopsto?...ova trebase da go svatam kako kompliment?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 03:40

Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Aha,i ushinjata-zar!
A glasceto,lele milo
abe Irenica da ne ideme dotamu...inace se e mozno...nikad ne reci nikad...makar sto mislam deka ne trba da menjas nisto,deckoto e extra...sekoja sekoe vreme,sto mu zatreba mu stojam 24h na raspolaganje ali sega me zagolica po mojata "G"-spot...a koga toa ke se desi..everything is possible...no najdobro e sepak raotite da ostanat vak.....ma sto boram jas voopsto?...ova trebase da go svatam kako kompliment?

Nemam zbor za tebe sto ne e kompliment
Nego...aj zdravje samo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:32
KONECNO I OFICIJALNO...SO POSLEDNITE SILI,MUSKI GO DOCEKAVME UTROTO...E PA NEKA TI E DOBRO UTRO Irenica
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:33
Posledni?Ne milo,imame nie sila da go osvoime svetot!Dobro utro mil Makijaveli!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:36
Mila sto se desi u ovie 20 minuti dodeka raskrevav i varev kafe...so si praese toa vreme?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:40
Uzivav vo sonceto sto go donese noviot den!I mislev kolku sum jas srekna devojka!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:43
ako za tvojata momentalna sreka doprinesov makar 1%...togas i jas sum sreken covek
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:44
Pokraj tebe covek ne ni moze poinaku da se cuvstvuva!Zatoa,ne te davam veke,moj si!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 11:32
ц ц ц ц ц,...... спиете ли вие уопште изненадување голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 637638639640641 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,453 секунди.