![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 634635636637638 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mala shala...ne mi se ljuti...
Imas 16,god neli??
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Malecko.,,
sega kje bides vtora sredno
![]() Stvarno si malecko
![]() ![]() Ok,sum
Cekam 16 da si odam
dosta bese za denes
|
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
тета Вал
![]() само што се прибрав,бев до школо кај мене заедно со едно девојче да видиме дали ја примиле (вака ја како искусен сеа ке бидам ДУРИ втора година ![]() ![]() ![]() ти како денес? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Oooo malecko pa kaj si ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
поготово кола ако жена ти ти ја вози колата,цело време мислиш на неа...на колата |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da potemnam malku nodzinjata,
inaku nema minichi
![]() ![]() Vaka samo dekolteto mi e isonchano
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ova leto i mene mi treba solarium
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...toa za mashkite vazhi... ...jas sum zensko...za zhenskite e toa sto go napishav... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...kola i zena ne se davaat...greshka si nesho ti...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...devojche: ...tochak, saat i maser, ne se pozajmuvaat...taka mama mi kazha...a jas mama ja slusham... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
daj pozajmi mi go na kratko, da mi otsviri nekoe delo
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
...aham...virtuoz, devojche, virtuoz...maestro... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ohohoho, zatoa ti si popalena...ti se pogodil maserot
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
...utre sum vo solarium...denes na masazha bev... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 634635636637638 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |