![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 633634635636637 1093> |
Автор | |
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Веќе разбра.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
жалосно е некој што не си набива комплекси а е свесен за некој работи...уште пожалосно е кога се мисли за поарен а е далеку од тоа. туку да баталам ја тие мисли во памет.....како да го оправам чудово
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
more da si apnam jas ne ke beshe losho...
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Prekrasen den,prekrasna vecer!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Dvajca Bleki?
![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........a da svaram kafe
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....Gabi se opi....
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
..mi s svrta od shampanskoto
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Tivka nok...prdnuvam jako na balkon...nekoj se razbudi i pcue
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Oвој викенд ќе биде лудница!!!
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
kolku ja sakam pesnava.....................
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
да одам овој викенд или другиот
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
STO PRASANJA UTRE(DENES)KE MI SE PADNAT NA ISPITOT
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Me pita Spon :
- A be more, ej, sta je to "utovar i rastovar " ? A ja : - "Utovar" - Jedes; " Rastovar" - Seres i za obe dve ti trebaju dokumenta Ovoj do mene : - Nasol kogo da prasa... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 633634635636637 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |