IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 242>
Автор
Порака
the king Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 458
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај the king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:55
jas cisto se somnevam deka bog od nebo mu ja patil plocata...

bog mu gi ispratil recenicite a toj gi prenesuval na tie kameni ploci, a vo toa vreme za nesto podobro ne znaele, toa go znaele kako najdobro...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:55
Прашање за Анакин-каубоецот со црна капуљача:Кој создава Бог или човекот?   

Изменето од Omer El Faruk - 26.Април.2008 во 18:55
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:56
Сега ке ти рече мајмунот ма%20ајде
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:57
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:58
DA TE NALUTAM?????   NE.... NE TE NI PRIMETUVAV DO DENES
NO ME SPOMNA

NEMALO SO I DA SE PROCITA OD TEBE DO SEGA
SE NADEVAM DEKA KJE BIDE TAKA I PONATAMU

ZASTO E kamena plocaaa?????????????

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:59
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Сега ке ти рече мајмунот ма%20ајде

OK

PAMTI GO OVOJ POST

Изменето од anakin - 26.Април.2008 во 18:59
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 18:59
мајмун
Кон врв
goor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 844
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 19:00
ako bog samo gi prenel recenicite a mojsej gi napissal kako sto svativ od postot na the King (popravete me ako gresam) togas tie ploci ne bile dopreni od boga.....tuku samo od covekot vo ovoj slucaj mojsej....

a vo odnos na prasanjeto od blueprayer samo za anakin se odnesuva???
end off days 15...14...13....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај the king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 19:00
veke ti kazav, zatoa sto toa bilo najdobroto vo toa vreme.

pa zatoa na kameni ploci gi napisale.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 19:00
смеење NEZNAES POBOBRO

NE MOZES DA ME NAVREDIS

JAS POTEKNUVAM OD majmun SEKAKO

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 19:00
Гор не те сватив....
Анакин не ни пробувам да те навредам ти се осеќаш како мајмун јас како што разбрав

Изменето од blueprayer - 26.Април.2008 во 19:01
Кон врв
Fantastic Lady Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2008
Локација: United States
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fantastic Lady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 19:01
Originally posted by anakin anakin напиша:

ajde cekam nekoj odgovor , vase razmisluvanjezaso Gospod mu gi dal na moisie 10 bozji zapovedi na kamena plocaa ne na titaniunska- da trae vecno?????kade e sega plocata so bozjite zapovedi????

znaesh zoshto???
bidejki znael deka i ako mu gi dadeshe na titaniumska plocha,,,ili bilo kakva druga,,,ti pak ke go potavuvashe istoto prashanje....

no bideji ne sakame da te ostavime bez odgovor,,,ke ti kazhame,,,deka taka reshil,.,,oti ,,sakal da ne izmori malku mene i tebe....
Write your name in kindness, love,nd mercy,nd leave behind you a monument of virtue that the storms of time can never destroy.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај the king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 19:02
ma daj prestanete veke vie dvajca

preku lp kazuvajte si gi ovie mislenja ne ni trebaat na ostanatite...

vi se molam...
Кон врв
goor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 844
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 19:02
ako go napisal mojsej togas e napisano od covek so toa paga vo voda toa deka tie ploci se sveti bidejki sega istite recenici moze da se napisat na sto bilo...nemoj sega da kazete deka e svet sekoj predmet kade sto bi bile napisani tie zapovedi.....
end off days 15...14...13....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 242>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.