|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 1869> |
Автор | |||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OK Perlita...ke vidam sto imalo
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па да не не е така,... ?? цел живот пред мене,.... јас да се нервирам...... ајде сега одам....... поздрав........... |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa aj koa veke doznavte nesto za mene idem i ja sea.....definitivno....btw prekrasno bese so vas F,F i F Dorbra vi nok
|
|||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
steta za ona sto go kazuva Bisernoto devojce
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uste ova kao P.S. zs ne si ostavite msn na CV???
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde leka vi nok, i Slatki sni na site sto ne napustate "volku rano"
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izzi pristigna, cekaj da dojde tuka da ti cestita kumstvo
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehe..vidov....ama nejkel ni toj zet da bide nisto cudno od "banka na sperma"
|
|||
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бапче ај официјално честито кумство (уште некое кумче да ти најдеме и све ке ти биде тип топ)
а тебе моира...честито матичарство... |
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke se zaleta nekoja zrtva, ne se grizi
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Blagodaram Izzie
|
|||
Внеси реплика | страница <1 6162636465 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |