IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 624625626627628 931>
Автор
Порака
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:32
Aj moze li i za mene nesto osvezitelno. Smile
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:36
Normalno deka mozeSmilePoveli izberi si od ovosnive sokcinjaBig%20smile
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:37
ај и мене нешто да ми дајте пошо сношти никој немаше тука и никој нишо не ми даде! Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:38
A da mi kazes od sto se..pls...a inaku ke pijam pod uslov ako mi se pridruzisWink,..sama da pijam ne ja biduva..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:44
Originally posted by engie engie напиша:

A da mi kazes od sto se..pls...a inaku ke pijam pod uslov ako mi se pridruzisWink,..sama da pijam ne ja biduva..
Imas od portokal,jagodi i borovnica...Sea gi napraviv u sokovnik,taka da,svezi se i bez dodatok na konzervansi i sekerLOL...Ja sum na rabotno mesto i nema da mozam da ti pravam drustvo,ali eve i Plavusa dojde pa ke moze da si se druziteBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:46
еее, фала. јас сакам од боровница, ако не го сакаш ти енџи. Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:47
E ako de nema da te kazeme na gazdata, dojdi napij se nesto...jas sum za sokce od jagotki...mmmm sto e slatko...Sigurna si deka ne sakas da ni se pridruzis?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:47
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

ај и мене нешто да ми дајте пошо сношти никој немаше тука и никој нишо не ми даде! Big%20smile
Stom vcera ne si piela,zasluzuvas malku alkohol,da ti trgne veselo denov.Eve ti koktelcinja,pa ti biraj(ama pazi da ne preterasLOL)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:48
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

еее, фала. јас сакам од боровница, ако не го сакаш ти енџи. Big%20smile
Zimaj ti borovnicata jas eve se osveziv so sokov od jagotkiWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:49
фала кандид, дај ај придружи ни се, убо велит енџи,како ќе дознајт газдата...
ајде молим те... итака не можам да ги испијам сиве сама. Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:50
Originally posted by engie engie напиша:

E ako de nema da te kazeme na gazdata, dojdi napij se nesto...jas sum za sokce od jagotki...mmmm sto e slatko...Sigurna si deka ne sakas da ni se pridruzis?
E stom e taka eve i ja ke vi se pridruzam ama so koktelceTongueZiveli!Big%20smile

Изменето од kandid - 23.Септември.2006 во 12:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:52

живели...

еј, ај ако може да ми кажите како се ставаат слики...Embarrassed

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:52
Pa ako ti ides na alkohol ne ja biduva jas so sok.Daj nesto i za mene.Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:54
за сите дај нешо, и дај нешто блацко...
немаш појма како ми се јадит нешто такво... ммммм
еј, за мене ако може една вотка-боровница.Embarrassed
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 624625626627628 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.