![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 621622623624625 1093> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa sto ako popustam
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Куќичка, топло, темно, големи прозори што гледаат на планината и снегот, toi и moi.
И то. ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Што е со папучарскиот филм што го гледам наоколу
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Trebase da si legnam
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
vecerva ke si legnam rano,znam
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
On e melanholik oti e k*rolik...ima eden i stalno me zaebava koa ke me naceka i ja mu izvadiv imenka "gazolik" i sea ne mi dosaga tolku
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.......DEKA POSLE DOZD IDE SONCE.............
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kaj mene po dozd ide kal i poslem pak dozd
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
kaj mene e vaka
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Mnogu mala slikava i baska ne mozam da se najdam
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() mislam deka sega e vo red!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Hm...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ОВА Е КАЈ МЕНЕ..КОГА САМОВИЛАТА ПИЕ ВОДА...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 621622623624625 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |