|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 177> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema pogolema navreda da isklucis telefon nekomu samo zatoa sto ti se moca
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оној кој знае, и знае дека знае,тој е учител и следи го...
оној кој знае,а не знае дека знае,тој е слепец, помогни му да
прогледа....оној кој не знае, а знае дека не знае,тој е ученик,
помогни му...оној кој не знае,а не знае дека не знае,тој е будала..
бегај од него..............
Цитат од старите мудреци
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој човек е глупав најмалку по 5 мин., секој ден. Мудроста се состои во тоа да не се надмине оваа граница! ~ Elbert Hubbard Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 09:46 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На некои луѓе толку многу им се допаѓаат моите совети, што тие ги врамуваат и ги закачуваат на ѕид, наместо да се користат со нив! ~ Gordon R. Dickson Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 09:46 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Богати се оние кои немаат желби, а просјаци оние кои постојано сакаат да имаат уште повеќе. - Диоген Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 15:51 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раѓањето и смртта не се два различни настана, туку еден настан со две различни страни.
Ганди |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smeskaj se na lugeto
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Beauty is in the eye of the beholder!" A lesson learned..... in The Twilight Zone!!! Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 10:11 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полесно е да разбиеш атом отколку предрасуда.
- Алберт Ајнштајн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работите треба да се поедностават колку што е можно повеќе, но не и повеќе од тоа. - Ајнштајн
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако луѓетo се добри само затоа што стравуваат од казна, и се надеваат на награда, тогаш ние сме навистина една жална сорта – Алберт Ајнштајн
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разделбата ја слабее просечната љубов
а ја засилува силната...како што го гаси
пламенчето, а го разгорува пламенот...
О. Балзак
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакаш работата да биде завршена како што треба, тогаш заврши ја сам! (Не ми текнува во моментов кој го има речено ова, ама е многу добар водич во животот ) Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 10:09 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IlI:
"Volkot e debel vo vratot zatoa sto sam si ja vrsi rabotata."
Narodna pogovorka
|
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |