IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 217>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 21:18
ne milo
jas te prijaviv
i se nadevam deka kje me poslusat i kje ti zabranat da doagjas tuka
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 21:20
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne milo
jas te prijaviv
i se nadevam deka kje me poslusat i kje ti zabranat da doagjas tuka
јас те зезам не те пријавив не те пријавив тоа беше само шега.се надевам дека ќе ме предупредат за тоа ама ти не си модератор и не смееш да приајвуваш
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 21:26
navistina mi e zal
se nadevam deka kje se vratis tuka za nekoi 6 godini
do togas pa pa i ne se trudi brzo da porasnesh
ima vreme i za toa
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 21:28

жалам сум немала бан и за еден ден е само првиот бан а за жал ти не можеш да ме банираш не си ни мододератор што е 2 секунди на форумот и кажи што ти пречи да ме преијавуваш

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 08:59

VASIL TUPURKOVSKI

Znae covekot da kazi toa sto sakame da go slusneme ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 11:07

Ljubco Georgievski ...

mislevme deka e prav vojvoda ...

ama samo taka izgledal ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 11:19
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Ljubco Georgievski ...

mislevme deka e prav vojvoda ...

ama samo taka izgledal ...

breeeeeeeeeeeee sho bile ovaгазење%20од%20смеењекул
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 12:34
Originally posted by anakin anakin напиша:

milo- nekoj kako ti na slika da pisuva za lizenje i site ovie temi kaj so pisujes vo SEX nemoze da bide drugo osim NINOCKA PLAVOMOCHKA i
moj sovet e drug pat izbegavaj gi tie temi oti nekoj kje primeti i kje ni go zatvori ako ne pola forum ona temite sex sigurno
da e ova nekoj OZBILEN SAJT dosega kje te baniraaголемо%20гушкање

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
sega da zirnam vo sex sto pisuvalo malovoгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 12:39
ete kako se pravi reklama ....
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 00:42
definitivno ja ebavte,.....temava,...i tolku mi e ,...zal!тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 00:44
Originally posted by brza brza напиша:

definitivno ja ebavte,.....temava,...i tolku mi e ,...zal!тага
a ti go sjeba toa shto me obruka kaj toa vo forumot sex i jubov bravoплазењеплазењеплазење
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 12:47

FRANCOISE SAGAN

francuska pisatelka koja se proslavi so svojot prv roman " Dobar den tago" koj go napisa na 19 godini. Sledat "Go sakate li Brams", " prekrasni oblaci", "Malku sonce vo studenata voda", "Odgovori", "Oci od svila", "Cuvarot na srceto" , "Zamok vo Svedska" .....

" Samo kad se nadjem u krevetu, u zoru, jedino s bukom automobila na pariskim ulicama, secanje me ponekad izda :

vraca se leto i sve moje uspomene.

An, An! Vrlo tiho i vrlo dugo ponavljam to ime u tami.
Tad nesto u meni izroni, sto sklopljenih ociju docekujem i nazivam :

DOBAR DAN TUGO "
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 13:01

ERICH MARIA REMARK

mojot najomilen pisatel koj nikogas ne e dosaden za citanje . "Na zapad nisto novo", "Vrakanje" , "3 voeni drugari", " Crniot obelisk", "Triumfalna kapija" ," Nok vo Lisabon", "Neboto ne znae za milenici", "Vreme na zivot i vreme na smrt", "Senka vo rajot" , "Poln krug" i

" Ponovo su zapoceli borbu. Nasli su drugove. Imali su cilj. Gledali su polja i bregove, grad i noc , i u tom trenutku nijedan od njih nije primecivao bodljikavu zicu i strazarske tornjeve "

" ISKRA NA ZIVOTOT "
Кон врв
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 17:25
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Ljubco Georgievski ...

E vide go u Ohrid.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Interesno bese, sedam na klupa i op Ljubco pred mene.

Malcolm X bese vazna licnost.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.