![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 217> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne milo
jas te prijaviv i se nadevam deka kje me poslusat i kje ti zabranat da doagjas tuka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
navistina mi e zal
se nadevam deka kje se vratis tuka za nekoi 6 godini do togas pa pa i ne se trudi brzo da porasnesh ima vreme i za toa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
жалам сум немала бан и за еден ден е само првиот бан а за жал ти не можеш да ме банираш не си ни мододератор што е 2 секунди на форумот и кажи што ти пречи да ме преијавуваш |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
VASIL TUPURKOVSKI Znae covekot da kazi toa sto sakame da go slusneme ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ljubco Georgievski ... mislevme deka e prav vojvoda ... ama samo taka izgledal ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
breeeeeeeeeeeee sho bile ova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sega da zirnam vo sex sto pisuvalo malovo ![]() |
|
![]() |
|
ete kako se pravi reklama ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
definitivno ja ebavte,.....temava,...i tolku mi e ,...zal!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
a ti go sjeba toa shto me obruka kaj toa vo forumot sex i jubov bravo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() FRANCOISE SAGAN francuska pisatelka koja se proslavi so svojot prv roman " Dobar den tago" koj go napisa na 19 godini. Sledat "Go sakate li Brams", " prekrasni oblaci", "Malku sonce vo studenata voda", "Odgovori", "Oci od svila", "Cuvarot na srceto" , "Zamok vo Svedska" ..... " Samo kad se nadjem u krevetu, u zoru, jedino s bukom automobila na pariskim ulicama, secanje me ponekad izda : vraca se leto i sve moje uspomene. An, An! Vrlo tiho i vrlo dugo ponavljam to ime u tami. Tad nesto u meni izroni, sto sklopljenih ociju docekujem i nazivam : DOBAR DAN TUGO " |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ERICH MARIA REMARK mojot najomilen pisatel koj nikogas ne e dosaden za citanje . "Na zapad nisto novo", "Vrakanje" , "3 voeni drugari", " Crniot obelisk", "Triumfalna kapija" ," Nok vo Lisabon", "Neboto ne znae za milenici", "Vreme na zivot i vreme na smrt", "Senka vo rajot" , "Poln krug" i " Ponovo su zapoceli borbu. Nasli su drugove. Imali su cilj. Gledali su polja i bregove, grad i noc , i u tom trenutku nijedan od njih nije primecivao bodljikavu zicu i strazarske tornjeve " " ISKRA NA ZIVOTOT " |
|
![]() |
|
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
E vide go u Ohrid. ![]() ![]() ![]() ![]() Interesno bese, sedam na klupa i op Ljubco pred mene. Malcolm X bese vazna licnost. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |