![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 217> |
Автор | |||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
BLUES BROTHERS
![]() ![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:42 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||||
Да, да.. имате право и двајцата... имаше повеќе легенди... сум ги заборавил овие!!! ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:26 |
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
a
KLAUS KINSKI ???? lele voa se pretvovi vo vampirka tema ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
dobro mislish,...samo ne e ,..eden od,....tuku najpoznatiot drakula,....osven prviot,...bela lugoshi,..samo toj vekje e zaboraven.
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||||
Имаше повеќе верзии на претставување на овој лик на филмското платно, меѓутоа еден од најпознатите мислам дека беше Christopher Lee ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:26 |
|||||
![]() |
|||||
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
||||
|
|||||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|||||
![]() |
|||||
||||
moze
![]() pozdrav do kolega forumdzija VLAD TEPES ![]() Изменето од anakin - 24.Април.2008 во 22:04 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||||
Moze...anakin????
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
grof DRACULA
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:31 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
mu blagodaram na James so ga audiolizirashe mojot post
![]() Изменето од anakin - 23.Април.2008 во 19:18 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The Man With The Harmonica - цар!!! Точно, една од најдобрите сцени (заедно со онаа во еден друг филм на Sergio, во која едни три ИНДИВИДУИ застанеле во круг и се гледаат пола саат у очи, додека во позадина иде незаборавна музика!!! ![]() The Man With The Harmonica - Ennio Morricone http://www.youtube.com/watch?v=hL-X53ze5O0 Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:27 |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |