|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 70> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум се нашла во слична ситуација,но знам неколку парови со слична разлика во години,еден од нив неславно заврши заради различно гледање на нештата,другите два одлично функционираат...засега.
Според мене се е возможно ако има доволна количина на една супстанца наречена-љубов. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ednorog
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesore...kako ke ucesh decava be dvanaeset..pa sto nekogash i edna e mnogu(verovatno od tvoe iskustvo)sovet zivotot e eden zatoa zivej go profesore
|
|
zivotot e ubav ako umees da go ziveesh
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razlika vo godini..hmmmm......jas licno mislam....2-3 povekje partnerot e postar-moze ...(na ist pamet ste) ili pak 1-2 pomalku (partnerot e pomlad)...ke se osekjas pomlada,pobezgrzna...no partnerot da e povozrasen 5 god od tebe-nikako!...premnogu razlicni svakjanja za zaednickio zivot......
Изменето од zverka_ - 11.Јуни.2011 во 17:01 |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
op12eh
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be ne se mnogu razliki.......ti 71 ona 59 godini |
|
profesorce
Нов член Регистриран: 22.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова 71 и 59 треба да значи дека е лошо???
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto ne e loso...stom funkcionira dobro
|
|
vivi
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alal neka mu a
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
roses
Нов член Регистриран: 24.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka razlika do 8 god sprema mene e ok,bidejki tolkava e razlikata megu nas i odlicno funkcionirame.veke podolgo vreme..
|
|
Indurain
Сениор Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ај ќе видиме до кога ќе функционирате..... |
|
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Теорија бр.1 - годините не се битни: Како може разликата во години да е пресудна, зарем некои не созреваат побрзо а некои остануваат долго да тапкаат во место,па си се наоѓаат на исто ниво во ДАДЕН МОМЕНТ.
Е откако моментот ќе помине настапува теријата бр.2 - годините се битни. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во малата Македонија се наметнува нова мода: постар маж со млада девојка и младо момче со возрасна жена. Сигурно ќе се најде некоја романтична душа која ќе се обиде да ме демантира со муабетот дека љубовта не познава ни граници, ни години. Сериозно?Бидете искрени и признајте како изгледа во вашите очи девојка во прегратка на некој кој може да и биде татко!? Настрана Едиповиот синдром кој подразбира секое момче да бара девојка слична на неговата мајка и девојката да бара партнер сличен на нејзиниот татко, овде зборуваме за разлика во години која е поголема од десет години. ----------------------------------------------------------- за мене разлика од 7-8 години е оправдана ,али повеќе не Изменето од емил - 02.Февруари.2012 во 09:34 |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да се замислам со помлад
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не судам за разлика во години меѓу партнерите се додека не станува збор за педофилија, наравно. Никогаш не се знае за кого ќе ни зачука срцето некогаш, љубовта или почетниот занос знае да биде крајно непредвидлив. Јас претпочитам врсничка или тука некаде, но никогаш не се знае по што ќе ми затропа срцено.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |